Следва

Още един ден на плажа: Ирина Шейк щурмува мексиканския бряг

Армин ван Бюрен: Подготвили сме нещо грандиозно за вас!

 Малко повече от две седмици остават до срещата на Армин ван Бюрен с българските фенове...

Music преди 10 години

Малко повече от две седмици остават до срещата на Армин ван Бюрен с българските фенове.

На 7-ми февруари 2014 г. диджей номер 1 в света ще пристигне в България с най-мащабния проект правен някога от диджей– ARMIN ONLY.

Грандиозният парти спектакъл ще бъде изнесен на три сцени в продължение на шест часа без прекъсване в столична зала „Арена Армеец“. Армин ще се качи на пулта в първите секунди от старта на партито и ще поддържа нивото на ендорфин сред феновете си до самия край. Без подгряващи диджеи, но с екип от близо 20 артиста, включително музиканти, певци, акробати и танцьори, Армин ще се погрижи да станем свидетели на истинско зрелищe. Или както той още го определя: „Това шоу ще надмине всички останали мои проекти. Знам, че българите харесват музиката ми. Имам и страхотни спомени от паритата си в България. Имено и затова всичко, което подготвям за България е специално!"

Последното парти на Армин у нас ASOT 600, което се проведе на 8 март миналата година, беше напълно разпродадено и събра над 9000 фена. Прогнозите за АRMIN ONLY са още по-високи, тъй като България е една от малкото държави в Европа, които получават собствена дата за него. Фактът, че сме единствената страна на Балканите, в която Армин ще гостува, още веднъж показва любовта и признателността на холандския диджей към родната публика.

Билети можете да намерите в мрежата на Eventim.bg.

ВИЖ ОЩЕ >>>
Face to Face с Даниеле Стокман, тур мениджър на DJ номер 1 в света Армин ван Бюрен

More from View Sofia

More Music