Следва

Сладкиш с овесени ядки и ябълки

Месечен ХОРОСКОП - февруари 2014

Февруари 2014 г. е труден месец. По това време мнозина ще забележат, че нещата не вървят добре, че е трудно да се съсредоточат върху решаването на текущите проблеми и в резултат на това ще нарасне тяхното безпокойство..

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за февруари 2014

Февруари 2014 г. е труден месец. По това време мнозина ще забележат, че нещата не вървят добре, че е трудно да се съсредоточат върху решаването на текущите проблеми и в резултат на това ще нарасне тяхното безпокойство. Това може да се дължи на Меркурий, който от 7-ми февруари до края на месеца ще бъде ретрограден. Този период не е подходящ за започване на нови проекти, но пък е добър за завършване на започнатото в предходните периоди.
През февруари три планети - Венера, Меркурий и в самия край и Марс, ще променят посоката си на движение. А това означава, че тези енергии и мотиви, които буквално до вчера са вдъхновявали нашите мисли и емоции - са подложени на съмнение и преразглеждане. Затова този месец може да се характеризира с движение назад, без особен резултат и смисъл във външен план. Най-значителните промени ще се случват вътре в структурата и организацията и затова този период може да бъде много полезен за индивидуални занимания и практики, за създаване на нов ред и на други приоритети и ценности.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Кръговратът от събития ще е безкраен - едни проблеми, други, трети... Времето ще минава бавно и на Овните понякога ще им се струва, че това ще продължи вечно и нищо няма да се промени.
Бизнес хороскоп. През този месец ще почувстваш прилив на енергия и ще искаш да правиш всичко по много и наведнъж. Въпреки, че ще имаш възможности, няма да липсват и препятствия. Те ще създават забавяне, спънки и това ще продължи до средата на март. Така че, ще трябва да се заредиш с търпение! Овните-бизнесмени може да се сблъскат с финансови претенции от страна на делови партньори или приятели. Възможно е, дори да се стигне до отделяне от съвместна дейност или разделяне на някакво имущество, вероятно - недвижимо. Овните-служители може да срещнат неразбиране и дори отхвърляне от колеги.
Любовен хороскоп. В личния живот, Овните също не ги очаква спокойствие. Представителите на този знак, намиращи се в романтични отношения може да почувстват известни търкания и към края на февруари сериозно да се скарат. За да не се усложни ситуацията, опитай се да не даваш воля на емоциите си. Овните, които имат брак, също ще навлязат в период на несъгласие. Това ще касае всекидневния им живот, а може някои да не искат да общуват с роднините на половинката си. Опитай се да намериш разумен компромис, само по този начин скоро всичко ще бъде забравено.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Това е доста труден месец за представителите на този знак и проблемите, които поставя също ще бъдат сложни. И дори да не можеш да се справиш с всички наведнъж, не се разстройвай. По-добре малко отстъпи назад и ги погледни от друг ъгъл.
Бизнес хороскоп. Основният проблем през февруари за Телците-бизнесмени или служители ще бъде комуникацията с други градове или държави и нерешените въпроси в тази област. И въпреки че видими пречки за това няма да има, всеки път нещо ще предизвиква забавяне, което няма да позволи да се получи желания резултат. Така че, трудностите ще те съпътстват и ще трябва да се примириш с това. Компанията, в която работят Tелците-служители може да бъде подложена на реорганизация, което ще предизвика безпокойство и несигурност. Не трябва да се тревожиш твърде много, скоро ще разбереш, че позицията ти е достатъчно силна и това ще ти даде увереност. За сега, просто трябва внимателно да изпълняваш преките си задължения и да не допускаш грешки.
Любовен хороскоп. През този месец, всички сили на Телците ще отидат изключително за уреждане на проблемите в професионалната сфера, така личният живот просто ще отстъпи на заден план. В същото време, при много от Телците ще продължат трудности с техните близки. Това може да бъдат сериозни разправии, а може да се наложи да оправят някои неприятни ситуации, в които са попаднали. Що се отнася до романтичните отношения или отношенията между съпрузите, тук се очертават сериозни конфликти. По някаква причина любимият човек може да бъде настроен много враждебно към теб и това няма да зависи от продължителността на връзката ви. Към края на февруари, неразбирателството може да прерасне в безкрайни разправии и някои Телци може сериозно да се замислят за раздяла.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Февруари ще се окаже за Близнаците много тревожен и неспокоен месец. Но всички изпитания както е известно, ни правят по-силни и през този месец, Близнаците ще трябва често да си го припомнят.
Бизнес хороскоп. През февруари основният проблем за представителите на този знак ще бъде трудности във взаимоотношенията с контрагенти от чужбина или други градове. Може да възникнат някои некоординираности, които няма да се поддават на бързо уреждане и това ще отнеме много време и нерви. Вероятни са финансови загуби, които ще бъдат по вина на другите. Това може да бъдат, както твои приятели, така и бизнес партньори или висшето ръководство. Близнаците-ръководители на отдели или бизнесмените е добре да проучат по-внимателно с какво се занимават зад гърба им техните подчинени и колеги. Не трябва да разчиташ на никого, всичко, което ще правиш с някой друг, може да се ”забатачи” или да не доведе до резултат.
Февруари може да донесе на Близнаците големи финансови разходи и загуби. Ето защо, специални грижи и внимание трябва да проявят тези представители на знака, които по някакъв начин са свързани с финанси: счетоводители, банкери, брокери. През този месец, те могат много лесно да допуснат грешки. Ретроградният Меркурий, като се започне от 7-ти и до края на месеца, предупреждава да не правиш големи покупки. Те може да се окажат неуспешни, освен това може и доста лесно да те измамят.
Любовен хороскоп. През февруари двойките, чиито отношения не вървят от дълго време, окончателно ще затънат в конфликти и разпри и дори няма да са наясно с причините за тях. Старите вражди и взаимните претенции ще се усещат постоянно. Но дори и от скоро да си срещнал своята половинка и да няма причина за конфликт между вас, звездите те предупреждават, че през този труден месец конфликтите могат да възникнат от нищото.
През този период новите запознанства не са препоръчителни, тези хора може да се окажат ненадеждни партньори. Но ако се появи на хоризонта, някой стар познат, препоръчително е да възстановиш отново контакта си с този човек.

РАК 22.06 – 23.07

През този месец представителите на Рака ще трябва да защитават своите интереси. И за това ще е необходимо да използват всяка възможност.
Бизнес хороскоп. За Раците, които са активно ангажирани с бизнес, февруари може да бъде доста напрегнат период. Тъкмо ще се справиш с една изненада и на хоризонта ще се появи друга. Като цяло, няма да можеш да си поемеш дъх. Може би твоите партньори ще поискат да играеш по техните правила. Обаче, сега Юпитер се намира в твоя знак, а той обещава победа, макар че ще се наложи да положиш усилия и да отстояваш позициите си. Пресичай на време всички опити да посегнат на твоите права, но тъй като Меркурий е ретрограден, прави го с повишено внимание и предпазливост.
Любовен хороскоп. За Раците този месец ще бъде неспокоен не само в професионалната сфера. Раците, намиращи се в романтични отношения, може внезапно да се скарат с партньора си. Семейните представители на този знак може да започнат истинска война, въвличайки роднини и децата си. Децата също няма да те радват. Най-неочаквано, за да решиш техните проблеми, може да похарчиш доста сериозна сума пари. Въпреки това, по-добре да не предприемаш никакви драстични решения, особено от 6-ти февруари до края на месеца. Сега лесно можеш да направиш грешка, така че трябва да обмислиш всичко внимателно, преди да започнеш да действаш. И още по-добре ако отложиш всички действия за "по-късно", за по- благоприятен период.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През февруари Лъвовете ще се нуждаят от самоконтрол и издръжливост - само в този случай ще бъдат в състояние да се справят с всички сложни ситуации, които през този месец ще бъдат повече от достатъчно.
Бизнес хороскоп. През февруари може да очакваш множество проверки от държавни органи, които ще ти създават определени проблеми. Също така, сега може неочаквано да изплува някакъв нерешен правен въпрос. Ето защо, Лъвовете-бизнесмени или ръководители, за да не изпаднат в неудобно положение, задължително трябва отново да проверят цялата си документация. Не трябва да се доверяваш прекалено на подчинените си - хороскопът показва, че някой от служителите прави интриги зад гърба ти, които може сериозно да навредят на репутацията ти. През февруари Лъвовете може да се сблъскат с интриги, които ще плетат срещу тях колегите. Излишно е да разчиташ на подкрепа от страна на партньори или покровители, които обещават да ти помогнат. Най-вероятно, по някаква причина те няма да могат да направят нищо или просто известно време ще бъдат неоткриваеми. Не са изключени също и конфликти.
Лъвовете с бизнес в други страни, може да се сблъскат с досадни забавяния. Контрагентите или ще преговарят условията твърде дълго, или просто ще откажат да участват в сделката и ти няма да можеш да направиш нищо в тази ситуация. Работещите в екип, ще бъдат потопени в продължителен конфликт, срещу тях ще се плетат интриги. Като цяло месецът ще се окаже доста напрегнат в много отношения и единственото, което може да се направи в тази ситуация - това е правилно да се поставят приоритетите и проблемите да се решават според степента им на значимост, без бързане и суетене.
Любовен хороскоп. Ситуацията може да се окаже неспокойна и в личната сфера. Може да имаш усещането, че любимият човек е започнал да те пренебрегва, а в действителност той ще бъде много зает с решаване на собствените си проблеми, които са се натрупали от миналите месеци. Не трябва да изпадаш в паника или да устройваш скандали. Просто казано, това е наистина много труден период и за двама ви, необходимо е да се изчака и да не се пришпорват събитията. Тази прогноза касае еднакво както Лъвовете, намиращи се в романтична връзка, така и тези, които вече имат солиден опит в брачния живот.

ДЕВА 24.08 – 23.09

И професионалната сфера и семейните проблеми ще занимават Девите през февруари в еднаква степен. Но както знаеш две дини под една мишница никой не е успял да носи. Както и да седи на два стола.
Бизнес хороскоп. Представителите на този знак през февруари ще трябва да защитават своите права над определена собственост или над значителна сума пари. Освен това, конфликтът ще бъде или с бизнес партньори или с някой високопоставен. Така че, Девите ще трябва да решават доста сложен проблем: как да поддържат добри отношения и да не губят парите си в същото време. Вероятно ще се наложи нещо да жертваш. Или по-нататъшното развитие на делата ще изисква много по-големи разходи, отколкото ще можеш да си позволиш първоначално. Контактите с чуждестранни партньори може да бъдат поставени под въпрос или да доведат до значителни закъснения в делата, особено след средата на месеца и до неговия край. Въпреки това, Девите не трябва да изпадат в паника, твърде скоро - най-вероятно през март, ситуацията ще започне да се подобрява. За сега, просто трябва да бъдеш търпелив. Обърни внимание на това как работят твоите подчинени. Те може да навредят на бизнеса ти, не непременно нарочно, може би поради небрежност. Въпреки че, интригите на конкурентите също не трябва да се изключват. Във всеки случай, необходимо е да бъдеш бдителен. А Девите-служители трябва да обърнат внимание на поведението на своите колеги, поради същата причина.
Любовен хороскоп. Представителите на този знак, намиращи се в романтични отношения може да се окажат в ситуация, когато между тях и техните партньори ще избухват безкрайни разправии. Разбира се, след тях ще следва помирение, но се старай да сведеш конфликтите до минимум. Особено през периода на ретроградния Меркурий - от 6-ти до края на месеца. Това не е подходящото време да изясняваш отношенията си и още повече, да правиш изводи и да взимаш решения. Особено в сферата на любовта. При семейните Деви ситуацията също ще бъде трудна. Обаче, в този случай става дума по-скоро за децата и трудности, свързани именно с тях. Сега децата може да изискват не само по-висока доза внимание, но може би и повече финанси. Не се изключват и проблеми с родителите или с други възрастни роднини. Те също ще се нуждаят от твоята подкрепа, включително и материална.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

През този месец Везните ще трябва да съвместят две трудно съвместими сфери: личната и професионалната. Резултатът може да се окаже печален, защото да успееш веднага и навсякъде едновременно ще бъде доста натоварващо за теб.
Бизнес хороскоп. За Везните що се отнася до професионалната сфера, няма да се случи нищо особено и можем да кажем, че февруари ще бъде доста празен месец. Някои дела безнадеждно ще се протакат, а от други - ще трябва да се откажеш, поради липсата на перспективи или ненавременност. Взаимоотношенията с партньори ще вървят трудно - ще възниква конфликт след конфликт. Разбира се, ще се наблюдава известен напредък, но като цяло имиджът ти ще е подкопан, а отношенията с ръководството значително ще се усложнят. Хороскопът съветва представителите на този знак да проявят максимум дипломация и да не се опитват да отстояват мнението си, ако знаят, че не са прави. Значително ще усложни ситуацията и факта, че Везните ще трябва да разрешават семейни проблеми, а това няма да е в полза на бизнеса. Ако дома и семейството се нуждае от теб, по-добре да си дадеш известно време почивка. Това ще ти спести много неприятности. 
В материалната сфера, всичко ще бъде доста спокойно. Везните не са застрашени от разорение, обаче и големи печалби през този месец, не се очакват.
Любовен хороскоп. За Везните през февруари личната сфера ще бъде пълна с активност. Семейство, романтични отношения, отношения с роднини - навсякъде ще се случват събития, които не винаги ще си в състояние да контролираш. Така че, влюбените представителите на този знак може да срещнат неразбиране от страна на своя партньор, което ще доведе да усложнение на отношенията и дори до сериозни разногласия - особено в края на месеца. Ако при семейните Везни и без това, не всичко е било наред в отношенията, то през този месец, ситуацията може да се усложни допълнително. Споровете ще бъдат последвани от кавги и често тяхната причина ще се намира някъде в далечното минало. Ако искаш да запазиш брака си, не трябва да оставяш тази ситуация без нужното внимание. Тя може лесно да завърши с развод. Все пак, ако ти е все едно или именно това е твоята цел, тогава остави нещата да се развиват от само себе си. 
През този месец може да похарчиш значителна сума за нуждите на децата. Но сега те се нуждаят от твоето внимание - защото не всичко може да бъде решено с пари.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Февруари може да бъде доста напрегнат месец за Скорпионите. Промени ще настъпят най-вече в дома или в семейството, но някакъв особен пробив, за сега не се очаква.
Бизнес хороскоп. В професионалната сфера за Скорпионите настъпва пълно затишие. Каквото и да замислят представителите на този знак, всичко ще се проваля или забавя поради някакви причини. Проблемите, които са оставени нерешени, сега ще се активизират. Особено, ако са свързани с някакви юридически въпроси. Скорпионите-бизнесмени, работещи с други градове или държави, неочаквано ще се сблъскат с трудности или закъснения. И за да се справят ще са необходими значителни усилия. Подчинените също се нуждаят от специален контрол - самостоятелните действия, които предприемат, може да доведат до нежелани последици за Скорпионите. Поради това, инициативността сега не се толерира. Скорпионите-служители трябва да си вземат малко почивка, която ще им позволи да разрешат личните си проблеми. И не изпускай от очи поведението на своите колеги - зад гърба ти може да вършат неща, които не биха ти казали очи в очи....
Любовен хороскоп. За Скорпионите февруари в личната сфера, може да имат доста поводи за притеснения. Вярно, повечето от тях ще бъдат свързани с роднини и ще имат доста дълбоки корени. Може да изплува някоя стара история, която ще се разгърне по неочакван начин. Но ще има и приятни грижи. Семейните представители на този знак може да се заемат с подобряване на бита си, като например с подобряване на интериора. Само не трябва да правиш големи покупки по време на ретроградния Меркурий, а именно от 6-ти и до края на месеца. Има вероятност да получиш некачествена вещ или да те измамят и ти да изгубиш парите си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Февруари ще донесе на Стрелците толкова много различни дела и грижи, че този месец може с основание да се нарече влудяващ. Сега най-важното е да не бързаш и да не очакваш бързи резултати.
Бизнес хороскоп. Една от най-големите задачи, пред които ще се изправят Стрелците през февруари - е да убедят своите партньори във важността и необходимостта от своевременното решаване на текущите проблеми. Чуждестранните партньори или партньорите от други градове могат неочаквано да те подведат, може да възникне непредвидено забавяне или целите за сътрудничество да бъдат преразгледани. Стрелците-ръководители или бизнесмени, трябва да бъдат готови за проверки от контролиращите органи. Освен това, врагове също не спят и сега те могат да изровят нещо, което си искал да запазиш в тайна. Стрелците-служители може да срещнат неразбиране от страна на прякото управление или да се сблъскат с интриги от страна на колегите.
Любовен хороскоп. Стрелците през февруари ще се чувстват наистина щастливи в личния си живот. Нещо може да се промени в твоя живот или във възгледите ти за живота. Наслади се на вътрешната си хармония и не търси мимолетни приключения. В любовните дела Стрелците ще бъдат галантни, така че отношенията им ще бъдат позитивни за тях и за техните партньори. Много представители на този знак, ще замислят големи придобивки, може би - недвижимост и ще обсъждат активно тези планове със семейството си. Но през февруари е препоръчително само да обсъждаш такива възможности, тъй като Меркурий става ретрограден от 6-ти и периодът не е подходящ за големи сделки. Най-добре е да ги отложиш за март.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През февруари Козирозите може да изпитват известен дискомфорт и несигурност в собствените си способности. Трябва да се каже, че причини за това ще имат достатъчно.
Бизнес хороскоп. Най-голямо безпокойство ще ти създават финансовите проблеми. Воденето на финансови дела с приятели винаги е трудно и преди да се решиш на това, се постарай да обсъдиш всички възможни условия. И дори твоите приятели да се ползват с значително влияние, те също могат да сгрешат. А тяхната грешка може да ти струва доста скъпо. Затова подхождай критично към всичко! Същото важи и за инвеститорите или покровителите. Значителна част от месеца може да премине в спорове и в опит да се намери компромис с бизнес-партньорите, които ще предявяват претенции към Козирозите. Въпреки засиления натиск, не се отказвай да търсиш решение, което да устройва всички.
Любовен хороскоп. През февруари и в личната сфера Козирозите няма да минат без проблеми. Възможни са конфликти между съпрузите, кавги с родителите, неприятности, дори разводи. Особено внимание на това трябва да обърнат онези представители на знака, които имат затруднения в общуването с партньора. В този случай може да се стигне до разрив в отношенията им. А самотните представители на този знак може да започнат нови отношения, които ще имат добро продължение. Въпреки, че и тук не са изключени ревност и всепоглъщащи страсти, те ще бъдат само от полза. И не трябва да се опитваш да решиш всичко веднага и завинаги, опитай се да бъдеш търпелив.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не може да се каже, че февруари ще бъде лек месец за Водолеите, но бизнес проницателността и упоритата работа, присъщи на този знак, ще ти помогнат да се справиш с всички проблеми.
Бизнес хороскоп. През февруари обръщай повече внимание на това, което правят зад гърба ти. Ако имаш правен проблем, който все още не е решен, през февруари може да се очаква неговото влошаване, както и активиране на враговете и завистниците. Поради това, представителите на този знак трябва да се отнасят по-внимателно към своите колеги, а предприемачите или мениджърите трябва да контролират по-често своите подчинени. През втората декада на февруари Водолеите може да срещнат неразбиране или неодобрение на своите действия от страна на прякото управление, ще нарасне вероятността от конфликт. Ретроградният Меркурий в периода от 6-ти до края на месеца, допринася за успеха на злото, така че не очаквай бързи резултати и се запаси с търпение.
Задграничните сделки или сътрудничеството с други региони, също няма да носят успех. Може да срещнеш противодействие, забавяне за известно време или прекратяване на споразуменията. Имай предвид, че плащанията през този месец може да се забавят значително, така че за Водолеите е препоръчително да „затегнат колана”.
Любовен хороскоп. Водолеите, намиращи се в романтична връзка, може да се натъкнат на проблеми и неразбирателство в общуването с партньора си, което ще доведе до временна или до постоянна раздяла. Ако любимият човек си тръгне, не си заслужава да се притесняваш, защото в бъдеще напрежението ще ескалира.
В отношенията на съпрузите през този месец няма да има никакви проблеми. Но е трудна ситуацията с роднините - възникналите конфликти през януари ще продължат и в някои случаи може да завършат с големи разправии. Или, може да се наложи да им окажеш сериозна финансова подкрепа.

РИБИ 20.02 – 20.03

През февруари Рибите ще потънат в медитация и ще поискат напълно да се изолират от света. Този месец наистина не предполага енергична дейност, така че следвай желанията си, разбира се, ако обстоятелствата ти го позволяват.
Бизнес хороскоп. Независимо от факта, че в професионалната сфера ще цари пълно затишие, не е изключено възникването на конфликти с бизнес партньорите или с някой от висшестоящите. Може би отдавна си ”пресякъл” пътя на някой и сега ситуацията се обостря. Февруари Рибите ще прекарат водейки конкурентна борба, защитавайки се от проверки на контролиращи органи, отразявайки атаките на враговете. Затова трябва да проявиш разумна предпазливост и правилно да разпределиш силите си. Задграничните споразумения или договорите с други населени места може да бъдат забавени или изцяло да се провалят, така че може да се наложи да преразгледаш плановете си. Не си заслужава да се отчайваш, само след месец ситуацията ще се промени към по-добро.
Любовен хороскоп. През февруари в семейния и в личния живот се очакват значителни промени. Тези представители на знака, които се намират в романтични отношения, ще бъдат склонни все по-често да се карат с партньора си. Възможно е, причината за тези кавги да станат материалните интереси на една от страните. Не винаги успешно се съчетава любовта с парите и често твърде големите претенции водят до тотален крах в отношенията.
Семейните Риби може неочаквано да похарчат голяма сума пари за децата си. Трябва да се подхожда сериозно и трезво не само към собствените възможности, но също така и към необходимостта от придобивки.

More from View Sofia

More Astro