Следва

Омагьосваща Марта Хънт за Валентинската сесия на Free People

Силен старт: Жизел Бюндхен на страниците на първия брой на Porter magazine

Чудим се кое ни харесва най-много в тази разкошна сесия за първия брой на...

All fashion преди 10 години

Чудим се кое ни харесва най-много в тази разкошна сесия за първия брой на печатната версия на интернет изданието/магазин Net-a-Porter. Колегите дълго вървяха към мига на тази премиера и ето, че тя най-сетне се случи. Хората от бранша чакахме момента, в който първият брой на Porter magazine ще се появи на бял свят, и ето, че той настъпи. Портър ще се продава по будките още от утре - 7 февруари.

Какво виждаме на първо четене в така знаковия премиерен брой. Първо, наистина добра корица с твърде звездно участие. Най-скъпата в света, госпожа Бюндхен украсява с лицето си, запечатано на наистина хубав кадър, първата обложка. Отделно от това, сесията на Жизел вътре в изданието е жестоко секси, стилна, разказваща история /колко рядко виждаме това напоследък/, различна от обичайното амплоа на знойната бразилка. Трето, за снимките са ангажирани най-добрите - известните двама Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин.

И още, интериорът в сета от снимки е да-умреш-за-него, а подгряващото интереса изтичане на кадри преди реалната поява по будките за вестници и списания, е извънредно точно режисирано.



Очевидно е, че за каквото и да става дума в този проект, то не се отнася до липсата или недостига на финанси. Създателите на списанието твърдо и уверено тръгват към Бюндхен, която им се отплаща с разкрепостен артистизъм в добавка към категоричния й професионализъм и прави жестока сесия.

Ако някой зададе въпроса за какво ще се пише в изданието, то лесно ще получи отговора. Мода, красота, пътешествия и култура. Porter magazine ще излиза шест пъти в годината, а всеки печатен брой ще се с провожда и от електронно копие на списанието. Любопитни сме.











More All fashion