Следва

Онлайн зареждане: 18 пъти съблазняване - 18 прекрасни модела бельо

Стил урок на седмицата - много змийско, малко сиво, силно аксесоарно

Да обуеш клин, в който двата ти крака изглеждат като едри питони, да приложиш към това...

All fashion преди 10 години

Да обуеш клин, в който двата ти крака изглеждат като едри питони, да приложиш към това змийско манто, издържано в цветовата и щампа-стилистиката на друг тип змия /ах, защо не внимавахме навремето, когато при посещение на зоопарка ни вкарваха вкупом в затъмнените терариуми, тогава щяхме да знаем коя змия с каква кожа пълзи/, и да изглеждаш повече от добре, е висше майсторство, с което една гъркиня, и по-точно атинянка, се справя перфектно.

Дамата се казва Крисиана Андриопуло и е чест герой в сайта за улична мода на гръцката столица.

Какво прави тя, за да направи този аутфит силно интригуващ и приятно смел, без риск да го запрати в графата "ужас".

Добавя на първо място един чудесен обемен пуловер с шал яка в елегантно меко сиво, неголяма чанта в подобен нюанс на рамото, маратонки - тотален хит на сезона, който предстои, в нейния случай на босо и в приятен блед нюанс на лилавото, който мигновено обиква змийския принт. Връзва косата спортно, небрежно и нахално. Слага очила, които великолепно подчертават цялото настроение на умел спортен непукизъм.

И в добавка подрежда по ръцете си много, много гривни и много, много пръстени, в които акцентите са контрапункт на избрания анималистичен максимализъм. Имаме разнообразие, цвят, очевидно умение при съчетаването им. И с това приключва.

Блестящо.

More All fashion