Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Малките ни гении и творческият безпорядък - родителска среща в IKEA

Водни бои, флумастери и много цветове – наистина се радваме да видим детето да се забавлява с тях, нo...

All About Life преди 10 години

На първата за 2014 година среща с родители, организирана от ИКЕА, ще говорим по темата „Как да стимулираме творческата енергия на децата” – и как да я насочваме в градивна посока.

Водни бои, флумастери и много цветове – наистина се радваме да видим детето да се забавлява с тях, но не и когато красят чисто новия диван или току-що боядисаната стена. Стане ли дума за творчество при децата, се опитваме да го насърчаваме, но когато това се случи, често срещаме проблем с бъркотията след това.

Как да окуражим детето си да претвори мечтите в изкуство без новият диван да пострада от това? На този и още много въпроси ще отговори художничката Боряна Занова, председател на фондация „Изкуството и детето”.

Всички родители, които искат да научат повече по темата или да изразят мнение и споделят опит, ще могат да го направят в неделя, 16 февруари от 10:00 часа в Ресторанта на ИКЕА.

За записванетук>>>

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 4 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.