Следва

Да прецакаш големия шеф: холивудският "гаф" Шарлот Кърк

Вариант да не си купим най-секси свещите на годината? Н-Я-М-А такъв!

Той е мъжът Byredo

 

All About Life преди 3 години

Писахме за него първо през 2011-та (щото няма такъв мъж, нали!). Повторихме упражнението през 2014-та (защото все още няма такъв мъж, нали?).

Човекът-парфюм, човекът-спорт, човекът-стил, човекът-секс, бихме нарекли снажния швед. Оттук и радостта ни от наличното в ИКЕА от понеделник, 2-ри ноември, а именно - серията свещи в сътрудничество с Него - създателят на парфюмите Byredo, Бен Горам.

Колаборацията, казва ни прессъобщението, навлиза в материята на „Невидим дизайн" - идеята, че „у дома" не е само начинът, по който изглежда пространството, а как се чувстваме в него. Резултатът от този повече от умен ход се нарича OSYNLIG (от шведски озн. „невидим") и наброява 13 свещи в колекция различни и вълнуващи аромати, вдъхновени до един от... Бен, черноокият мачо-предприемач, известен със своите безупречни, луксозни аромати. Необикновеното изживяване, което от ИКЕА ни подаряват за дома, се постига чрез използване на висококачествени суровини от естествени съставки, които се смесват ръчно.

„Ароматите са онази част от дома, която не можем да докоснем, уловим или видим с просто око, но въпреки това са важна част от живота ни. Дори несъзнателно, чрез тях ние изпитваме чувство за комфорт и сигурност. Ето защо работим върху това да развием цели „палитри" от аромати, с идеята, че всеки човек има различно отношение към тях, затова те не могат да бъдат правилни или грешни", споделя по повод сътрудничеството Бен Горам.

Чрез колекцията OSYNLIG, ИКЕА прави бутиковите и луксозни аромати достъпни за всеки потребител. Свещите са разделени в три групи - свежи, флорални и дървесни, и могат да бъдат използвани самостоятелно или съчетани. "Невидимият дизайн е този, който запълва дома, но по различен, нематериален начин. Това може да бъде осветление, настроение, дори и цвят. Ето защо OSYNLIG не е само ароматни свещи, а насърчаване хората да се върнат към спомените си, към любимите неща, и да усетят още повече топлината на дома", разказа Джеймс Футчър, арт директор на IKEA за OSYNLIG.

Колекцията е налична в търговските обекти на ИКЕА от онзи ден, 2-ри ноември 2020 г. 

More All About Life