Следва

LFW: Най-доброто от ден 4 на Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2014/15

Дневниците на редакцията - Парис с ново видео, Бионсе в Topshop, Ирина Шейк отново е много секси, Кейт Мос има нова мечта...

Също както е озаглавила новото си парче, Парис твърди, че никога няма да бъде сама и не се чувства самотна...

All fashion преди 10 години

Блондинките го предпочитат в розово - Парис Хилтън в нов клип Never Be Alone

Вчера, 17 февруари, Парис Хилтън достигна Христовата възраст. В своя чест блондинката организира няколко предварителни чествания, започнали паметно от шумни партита в Лос Анджелис, последвани от възстановяване и релакс в Бразилия, a новата година от бляскавия си живот Госпожица Хилтън посрещна с размах, както тя го умее, в Лас Вегас.

Но въпреки тежкия купонджийски режим през последните дни, Парис не забрави за онези, която я обожава, и подари на феновете си тийзър на новия си онлайн видеоклип към песента Never Be Alone.

В клипа трудно може да се говори за сюжет: дивата позира в розов фотьойл и се наслаждава на… себе си, или по точно на своето отражение в огледална зала, като паралелно с това се появяват фрагменти с ликовете на Мерилин Монро и Бриджит Бардо.



Също както е озаглавила новото си парче, Парис твърди, че никога няма да бъде сама и не се чувства самотна. Разбира се, за това си има обяснение. Щурата наследница с афинитет към партитата рядко има време да поразсъждава за тези неща, да не говорим, че може би никога не е оставала без компания през по-голямата част от съзнателния си живот. Блазе й! Или пък Не!?

Бионсе е супер сладка в лъскаво мини на парти на сестра си











По време на изминалата седмица на модата в Ню Йорк, на парти, организирано от сестра й Соланж, Бионсе се озова в металически ансамбъл на Topshop с мини топ и мини пола, върху които бе наметнала бяло палто от кожа с косъм също мини рамер. Цялата мини визия на 32-годишната съпруга и майка бе повдигната на 12-сантметров ток на обувките в цвят розова пудра, които пасваха идеално стилово и цветове на цялата компания.

Въпреки силното разголване Бионсе е очарователна в този си вид, увенчана с едра плитка и два падащи кичура отпред, докато танцува и се отдава на пълното опиянение от вечерта.

Страхотна, както винаги!

Отново тя и отново много секси





Джинсите са на американския бранд Vigoss, а секси дупето и фигурата в тях принадлежат на Ирина Шейк, която засне кампания за пролетно-лятната колекция деним.

Любимата на Кристиано Роналдо застава пред опитния Марио Соренти в сластни пози, облечена в скини джинси и мокра фланелка, пардон риза, завързана под бюста.

Цялата тази „влажност” в кадрите напомня за жега и секс, които се носят от цялото същество на руския топ модел.

Кейт Мос амбицирана да става сценарист



Тя е на 40, но увеличаващият се брой на годините й сякаш увеличава и броя на настоящите й ангажименти като супер модел. Кейт Мос обаче прекрасно знае, че работата пред обектива има срок на годност и е твърдо решена да е премести от другата страна на камерата. Амбицията й е да стане сценарист.

За помощ и подкрепа в бъдещото начинание британската икона вика своя съпруг и най-близкия до нея човек Джейми Хинс.

„Кейт и Джейми са се посветили на киното като редовно гледат дълбоко психологически филми, пример за операторско майсторство и сценарий.”, казва приближен на двойката пред клюкарско издание.

По информация на западните медии първата работа на Мос като сценарист ще бъде по трилър, но повече подробности не са известни.

Намеренията й обаче е сериозна, защото други източници твърдят, че Кейт се е обадила на всичките си приятели в Холивуд, за да помагат в популяризирането на лентата.

През това време топ моделът се учи в занаята от големите в бранша като разчита да получи ценни уроци по продуциране и писане на сценарий, казват още нейни приятели.

От това със сигурност ще излезе нещо, пък било то и еднократно. Моделът и друг път е проявявала гъвкавост в работата - помним певческите й опити, дизайнерските й колекции и колаборации, a последно влезе в ролята на моден редактор на Vogue и направи не лош брой за британското му издание.

Ким Кардашиян и изненадата за Свети Валентин







Огромно количество червени рози получи за празника на влюбените 33-годишната риалити звезда от своя годеник Канйе Уест и побърза да сподели мига с всички като публикува няколко снимки с необятното количество цветя наоколо в инстаграм профила си.

И за благодарност, в най-романтичната нощ Ким бе до своя възлюбен на негов концерт, също документирано за социалната мрежа.

Припомняме, че малко след като им се роди дъщеря, Ким и Канйе се сгодиха, а по слухове сватбата предстои да се случи през май.

Миранда Кер ли е новото лице на Calvin Klein Underwear?



Или поне така подсказва последното й селфи, което топмоделът „брандира” с логото на лейбъла върху бельо, подаващо се от джинсите. Под снимката австралийската красавица пише:

“Моята нова Келвин Клайн реклама”

Официално обаче няма информация за общата работа между Кер и прочутата марка, но пък снимката е готина и определено привлича вниманието към бельото на Келвин Клайн.

Новото пространство на Saint Laurent в Лондон





На чисто ново фешън пространство ще се радват британците, благодарение на Еди Слиман и неговия уникален проект по интериора на магазина на Saint Laurent в английската столица, който се намира на Sloane Street.

Модерен ар деко стил със сив мраморен под и огледални стени, със специална стая съблекалня за Vip клиенти с диско осветление ще посреща клиентите на марката.

Магазинът е разделен на няколко нива - на горния етаж е разположен женският сектор, а най-долу - мъжкият, като във фоайето се помещават аксесоарите, най-забележителните от тях имат и своето специално място най-отпред.

& Other Stories в колаборация с бижутера Лара Мелхоар



Великолепно сътрудничество с една обща цел - изящна колекция бижута, е това на скандинавската марка & Other Stories и Lara Melchior, видно от резултата.

Великолепните изделия в цвят злато и сребро, сред тях деликатни обици и колиета и пръстени във формата на халки, могат да бъдат купени на цени межди 19 и 65 паунда, съвсем достъпни за всеки ценител на идейните украшения.

Гледаме я тук>>
 

More from View Sofia

More All fashion