Следва

Домашен хляб с рикота и плодове

Седмичен ХОРОСКОП - 24 февруари - 2 март

Предстоящата седмица ще бъде доста своеобразна, както според цялостното състояние на земната биосфера, така...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 24.02-02.03.2014 г.

Предстоящата седмица ще бъде доста своеобразна, както според цялостното състояние на земната биосфера, така и според конкретното влияние върху различни сфери от живота и групи от хора.
Квадратът (90°) Юпитер - Уран достига кулминацията си. Действието на този аспект ще се усеща през цялата седмица, проявявайки се чрез проблеми, грешки и непопулярни мерки в областта на административното и финансово управление. През тази седмица не са изключени силни колебания във валутния курс, трескаво поведение на индексите на световния пазар, финансови скандали с някои големи корпорации. Най-"критични" в това отношение дни са вторник и петък.

В личен план аспектът на Юпитер с Уран може да означава големи финансови загуби в резултат на лични грешки и погрешни решения, както и сериозни проблеми и конфликти в отношенията.
Разбира се, не всичко е толкова "страшно" и съвсем не за всички. През седмицата ще действат и благоприятни комбинации. Напрежението във вторник ще бъде смекчено от секстила (60°) между Венера и Сатурн, което ще позволи на предпазливите и информирани хора, навреме да получат помощ от приятели и колеги и да предприемат компетентни коригиращи решения.

Силният благоприятен аспект между Слънцето и Юпитер в събота, подкрепен от положителен лунен резонанс е способен да елиминира проблемите в отношенията с ръководството, да помогне в кариерата или да позволи успешно търсене на нова и интересна работа. Ключовите качества за успех тук ще бъдат решителност и професионална увереност.

Меркурий излиза от ретроградност в петък - 28 февруари. Възстановява се движението на финансовите средства, стоки, търговски потоци и линии. Ще започне уточняване на детайлите в договорите и незавършените преговори. Новолунието е на 1-ви Март в Риби. На 1-ви март започва и обратното движение на Марс в знака Везни. Може да се очаква обостряне на противоречията в дипломатическата сфера и регионалните военни конфликти. В неделя Марс ще направи квадрат с Венера. Към края на деня е желателно да се намали активността, да се избягват конфликтите и да се съблюдава повишено внимание, поради нарасналата вероятност от транспортни проблеми, нещастни случаи и опасни наранявания.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Облачна прогноза!


По време на този период, над теб ще надвиснат облаци: може да се влоши състоянието на здравето, да се развали настроението ти или околните ще се държат с теб некоректно, поради което са възможни конфликти, обиди и разочарования. Например, някой, заради собствена изгода може да използва ласкателство или измама, само за да привлече към себе си твоето внимание и лесно ще успее да ти навреди.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Всичко е в ръцете ти!

За теб е настъпил дългоочаквания момент, когато ще можеш да промениш всичко със собствените си ръце, ще можеш да поправиш допуснатите грешки и неточности. Но да се отървеш от своите задължения и ангажименти, няма да можеш. В отношенията с другите действай внимателно и предпазливо, особено с изказванията си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Добър период!


Добър период за борба с вредните навици. Ако си осъзнал, че някакви твои пристрастености ти пречат да постигаш целите си, време е да направиш корекции в поведението си. Седмицата е подходяща да сложиш ред в къщи или да преминеш на правилен хранителен режим. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с успех на работното място. Възможно е, да ти бъде предложена по-престижна позиция. Също може да нараснат и доходите ти. Старай се да действаш методично и планомерно. Успехът е възможен само там, където вече си положил много усилия.

РАК 22.06 – 23.07

Малко яснота!


Седмицата е благоприятна да внесеш яснота по редица наболели въпроси в деловата сфера и в личния живот. Сега всяка заплетена ситуация може да бъде разрешена дипломатично с убеждения или обяснения. Но, ако нямаш нерешени проблеми, може да разнообразиш живота си с приятни срещи, нови запознанства и вълнуващи романи. Тези седем дни ще бъдат доста страстни! А относно кариерните въпроси, ще бъде от голямо значение продуктивната комуникация с колегите и желанието да се изявиш.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Експертно мнение!


Насочи своите усилия и старание за подобряване на социалния си статус. Актуални въпроси за теб ще бъдат разпределението на доходите, плащането на данъци и такси. Това е добър момент да потърсиш експерти за бизнес или лична консултация. Не се опитвай да решаваш нищо сам, ако не си специалист в съответната област.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Разногласия!


През тези дни, в отношенията ти с хората, както на работното място, така и у дома, ще възникнат разногласия или съперничество. Сериозно помисли за това как трябва да постъпиш във всеки отделен случай, за да постигнеш желания резултат, без да си навличаш врагове. През почивните дни се пази от скарване с домашните - спести си нравоученията и натиска!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Благоразумна предпазливост!


Въпреки факта, че настъпва доста благоприятен период за теб, не забравяй, че конкуренцията не спи. Не е необходимо да разкриваш пред всеки своите уязвимости и слабости. И по-внимателно с решителността, не е задължително да стигаш до безразсъдство!

В любовните отношения, се старай да избягваш провокациите и безсмислените спорове.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Стабилност!


За теб тази седмица е благоприятна, особено в областта на личния живот. Не се очертават ярки и нови емоции, но се наблюдава тенденция към стабилност в отношенията, доверие в хората около теб и като цяло хармонично настроение. Благоприятни са всякакви начинания и действия, свързани със семейството, включително и семейни покупки, инвестиции в дома, но не е желателно прекалено да се увличаш. Придобивките трябва да бъдат много практични и насочени към подобряване на домашната обстановка.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Прилив на енергия!


Добър период за нови дела. В началото на седмицата ще почувстваш прилив на сили, желания и стремежи. Може да се появи нова надежда, пътеводна звезда, която да те води. Разкрива се също и емоционалната ти страна, нараства чувствителността, романтичността, впечатлителността. Благоприятно съчетание за изграждане на нови отношения или за началото на нещо, за което отдавна мечтаеш (особено ако е свързано с творчество) или за това, което предизвиква в теб положителни емоции и чувства. В средата на седмицата е възможна повишена чувствителност.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Наблюдавай зорко!

Бъди бдителен: има добър шанс да придобиеш нещо ново в живота си. Не позволявай на това, което е предопределила за теб съдбата да се изплъзне от погледа ти и да мине покрай теб незабелязано. Всяка информация, която получиш сега може да ти бъде полезна в различни области от живота ти.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Уединение!


В началото на седмицата се препоръчва да прекарваш повече време в уединение. Сега това е най-ефективният начин да разбереш събитията, които са се случили в последно време и да приведеш душевното си състояние в хармония с обкръжаващия свят. Най-добре е да не се натоварваш с работа през тези дни. Препоръчително е да заемеш съзерцателна позиция и да решаваш проблемите си веднага, щом възникнат. Втората половина на седмицата обещава успех в решаването на материални проблеми. За това ще имаш достатъчно енергия и финансови ресурси. В същото време, не е най-доброто време за учене, пътуване и нови запознанства.

РИБИ 20.02 – 20.03

Практичност!

Седмицата е активна, но цялата твоя дейност ще бъде насочена в материалната плоскост. Не се опитвай през тази седмица да градиш отношения, да се занимаваш със самоусъвършенстване или изкуството, тя не е подходяща за това. Но финанси, развитие на бизнеса, инвестиране на парични средства - е уместна тема в дневния ред. За теб ще бъде важно да покажеш състрадание и чувствителност в отношенията с противоположния пол, защото сега такова поведение ще те направи по-привлекателен.

Нейният талант, нейната красота, нейната потребност да обича страстно я превърнаха в легенда. Елизабет Тейлър. Родена на 27 февруари, 1932 година под знака на зодия Риби, тя си отиде от този свят на 23 февруари, 2011-та.

More from View Sofia

More Astro