Следва

Луда по тебе: момичета на ръба на нервна криза във видеото на Dsquared2

Кампаниите: Топ 6 марки бански и кой точно ги рекламира

Носят се слухове, че датчанката Нина Агдал е успяла да завладее сърцето на Леонардо Ди Каприо, 

All fashion преди 10 години

Нина Агдал за Accessorize. Носят се слухове, че датчанката Нина Агдал е успяла да завладее сърцето на Леонардо Ди Каприо, който, както знаем, е известен ценител на женската красота, особено ако е перфектна като при топ-моделите.

Този сезон красавицата се появи на корицата на Sports Illustrated ( в компанията на други две разкошни мацки - Лили Олдридж и Кристин Тейген), както и в още няколко рекламни кампании, сред които и тази на Accessorize. По-готова от всякога за началото на сезона с невероятната си визия, Нина ни внушава мисли за горещото лято, което вече очакваме с огромно нетърпение. Съвсем отделен факт е, че гарантира продажбите на бранда с нежната си усмивка и великолепно тяло.



Кандис Суинепол за Agua Bendita. За първи път видяхме Кандис да позира по бельо преди 6 години, когато се появи в клип на Victoria's Secret. А за новата капания на Agua Bendita, бляскавата блондинка изглежда по-прекрасна отвсякога с банските за новия сезон на колумбийската марка. Едно тигърче за новия сезон?



Деница Дворакова за Andres Sandra. За този сезон испанската марка Andres Sandra, избра за лице на кампанията си чешкия модел Деница Дворакова. Най-новата колекция на модната марка впечатлява с играта на контрасти, камуфлажните принтове и дългите плащове. 



Бехати Принслу за Victoria's Secret. Дамата с кученцето: на плажа красавицата не може без три неща - една усмивка, едно куче в скута и бикини. Точно това виждаме и в кампанията пролет - лято 2014 на Victoria's Secret.



Наталия Водянова за Etam. Преди тайната за четвъртата бременност на изкусителната моделка да се повяви на бял свят, тя показа перфекна фигура в новата капания за сезон пролет-лято 2014 на френската марка. 



Хилари Рода за Lindex. Класическата красота на американския модел не изсиква високобюджетни специални ефекти - достатъчни са само чифт цветни бикини Lindex, за които красавицата позира в новата рекламна кампания.


 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.