Следва

PFW: Дефилетата - Lanvin, есен-зима 2014/15

PRETTYBOX изкушенията на месец февруари

Задължителен продукт за всяка дамска чанта. Дълготрайна очна линия с прецизен връх, за лесно и безупречно подчертаване на очите...

Shopping преди 10 години

Нежни аромати и грижа за кожата и устните през февруари с поредните бюти изненади и изкушения в познатата PRETTYBOX. 

Ето какво откриваме в нея:

MEMEME Cosmetics Черна очна линия (1,6 гр)

Задължителен продукт за всяка дамска чанта. Дълготрайна очна линия с прецизен връх, за лесно и безупречно подчертаване на очите. За котешки поглед, нанеси под ъгъл от вътре навън.
Оригинален размер и цена:16лв /1,6 гр

I Love Cosmetics Shimmer & Shine Глос  Raspberry & Blackberry или Strawberry & Mikshine (11 мл.)

Сочният аромат на малини и къпини ИЛИ ягоди и млечен шейк. Придава блясък и копринена мекота на устните. Обагатен с витамини и се грижи за здрави устни. Придава разтърстващ аромат, който привлича внимание и незабравими моменти. В удобна опаковка и апликатор за лесно нанасяне. Ползва се с много любов и носи с усмивка!
Оригинален размер и цена : 5,95лв / 11мл

New Yorker Duo Fragrance Style Up за теб и него 

Style Up за жени е секси аромат, който въвежда със силни нотки от плодова комбинация между зелена ябълка, касис и диви ягоди. В свежия мъжки аромат Style Up, ябълково мохито, бергамот и босилек се сливат в интересно плодово начало. Стилът е личен, а New Yorker Style Up е част от него - самоуверен, готин и невероятно привлекателен. Вдъхновяваща и разнообразна серия. 
Оригинален размер и цена: Style Up Women EDP 30 мл. / 31 лв., EDT  30 мл./ 22 лв., ЕDT 50 мл. /34 лв.,  Style Up Men EDT 30мл./ 22 лв., EDT 50 мл./ 34 лв.

 Еlizabeth Arden Visible Difference Измиващ гел, серум и флуид за МАЗНА КОЖА (3 x 2 мл.)

Oil-free измивен гел спомага за свиването на на порите без да изсушава кожата. Придава усещането за чистота, свежест, блясък. Иновативната формула на серума подготвя кожата за последващите грижи на Вашия специален режим. флуидът придава мигновен, дълготраен баланс и хидратация на кожата точно, където е необходима. Бори се срещу несъвършенствата като прави текстурата на кожата фина и гладка. Кожата изглежда и се чувства гладка с нежен матов завършек.
Оригинален размер и цена:  Гел 125мл / 41лв, Серум 30мл / 92лв, Флуид 50мл / 84лв

 Еlizabeth Arden Visible Difference Измиващ гел, серум и крем за СУХА КОЖА (3 х 2мл)

Гел за нежно измиване и ексфолиране. Съдържа мощни овлажнители за максимална хидратация. Придава на кожата еластичност и мекота. Иновативната формула на серума подготвя кожата за последващите грижи на Вашия специален режим. Кремът с SPF 15 надеждно предпазва от слънцето, а екстрактът от нарцис, подпомага естествения метаболизъм на кожата и подобрява цялостната визия. Тенът и текстурата на кожата са изгладени, фините линии са минимизирани, като същевременно кожата е хидратирана и бляскава.
Оригинален размер и цена: Гел 125мл / 41лв, Серум 30мл / 92лв, Флуид 50мл / 84лв

ANATOMICALS Puffy The Eyebag Slayer gel eye mask Гел маска убиец на подпухналите очи, (1бр)

Отдай се релакс, погрижи се за кожата около очите си! Естествено-природен начин за отпускащ релакс и грижа за кожата в един продукт. Ревитализира, освежава и оставя след себе си блясък в очите. Може да се използва топла или студена, според предпочитания и настроение! Подходяща за употреба след дълъг натоварен ден или пътуване. Тонизиращия и рефитализирация ефект ще бъде на лице само с еднократна употреба. Безопасен и не токсичен продукт! 
Оригинален размер и цена: 7лв, Нетно тегло 100гр

Комплимент от RS Сhocolatier  1 бр. Шоколадова Валентинка

Ради Стамболов e познат на широката публика като член на журито на първото българско кулинарно състезание “Lord of the chefs” – признание, което получават най-добрите. С удоволствие и сладост шоколадовата Валентинка е комплимент от Ради. Потопи се в шоколадовия свят на RS Сhocolatier by Ради Стамболов.

Комплимент от Radina D' Amore, 1 бр. Валентинка 

Собствен стил, излъчване, и уникалност - един творец на съкровища! Красотата, страстта и таланта на са ѝ чужди. Многообразното и творчество може да Ви смае със стил и уникалност. Ръчно израбоена  Валентинака с уникален дизайн. Направена с много любови професионализъм RadiNA поднася копплимент към всички нас. 
 

More from View Sofia

More Shopping