Следва

Вълнуващото Instagram пътешествие на Тейлър Суифт и Карли Клос

Петте любими парчета на Митко Петров

Димитър Стефанов Петров е млад български изпълнител...

 

Music преди 10 години

С премиерата на официалното видео към „I’m A Freak”, Енрике Иглесиас решава да стартира мащабен конкурс за кавър на песента. Младият български изпълнител Митко Петров съвсем случайно разбира за това и решава да участва.

По новото звучене на песента работи Димитър Кирязов, който също има популярност в музикалните среди и има реализирани няколко авторски проекта. Видеото е заснето в Бургас от Николай Гарабедян (Cybertronic Studios), с когото и двамата са работили до момента по клиповете на авторските си проекти.

Каварът на „I’m A Freak” е реализиран за по-малко от седмица.

"Освен много по-различното звучене на песента реших да включа съвсем малка част от друг голям хит на Енрике – "Tonight", която ми е много любима и се свърза идеално с характера на парчето, с текста му. Мисля, че това ще бъде приятна малка изненада и за феновете на Енрике по целия свят, които ще чуят кавъра ни", споделя Митко Петров.
Младият изпълнител се изкачва бързо към челните позиции в класацията, но за да достигне върха се нуждае от още подкрепа от българските фенове.

Можеш да подкрепиш Митко Петров и целия български екип от млади таланти, които стоят зад проекта ТУК (бел.ред. Гласуването и качването на кавъри в популярния сайт Vube.com стартира от 01.02.2014г. с премиерата на официалното видео към „I’m A Freak” на Енрике Иглесиас. Песента е пилотен сингъл от предстоящия му нов албум. Конкурсът продължава до 31.03.2014г., когато петте проекта, събрали най-много харесвания ще получат парични награди от 10 000 до 250 долара.), но преди това чуй кои са петте любими парчета на изпълнителя...

"Много труден избор, защото има още много песни, които са ми любими и ме вдъхновяват!"

Justin Timberlake – Tunnel Vision
Започвам с любимия си изпълнител в момента – Тимбърлейк е артист за пример и харесвам много от песните му. Това е любимият ми музикален продукт за миналата година и е от последния му двоен албум The 20/20 Experience, който е изключителен! Препоръчвам!



Орлин Павлов feat. Bobo – Секунда
Не мога да пропусна българско заглавие, предвид силния период, в който се намира българската поп музика през последните години! Създадоха се много хубави песни, но само секунда ми трябва да откача на това парче!



Britney Spears – Toxic
Връщам се малко назад с първата изпълнителка, в която бях влюбен като дете, и единствената блондинка, предвид това, че всичките ми любови до момента са били брюнетки, хаха (Все пак не се отказвайте, blondes!).



Beyonce – Listen
Безспорно най-добрата певица – глас, излъчване, поведение, личност!



Michael Buble – Feeling Good
За финал също кратко, точно и ясно... музикално съвършенство!



ВИЖ ЦЯЛАТА РУБРИКА ТУК >>>
 

 

More Music