Следва

SKILLET става част от петото издание на SOFIA ROCKS 2014

Наближава представянето на новия албум на D2, който ще носи името Феникс

Четвъртият албум на D2, който бандата ще представи лайв по време на ексклузивен концерт в клуб Joy Station на 28 март (петък), носи символичното заглавие Феникс, а обложката му напълно в рок стилистиката изобразява метална жар-птица на фона на стилизирани пламъци...

 

Music преди 10 години

Четвъртият албум на D2, който бандата ще представи лайв по време на ексклузивен концерт в клуб Joy Station на 28 март (петък), носи символичното заглавие Феникс, а обложката му напълно в рок стилистиката изобразява метална жар-птица на фона на стилизирани пламъци. „Името на диска не е избрано случайно”, коментират от групата, „Според легендата птицата Феникс е надарена със способността да се регенерира и да се възражда от собствената си пепел, млада и силна отново. Изстрадахме много този албум и вложихме в него всичко от себе си – най-голямата награда за нас ще е хората да го оценят и харесат.”

Феновете вече са нетърпеливи за повече информация, защото това е първият албум на бандата от 8 години насам, но единствените подробности, които D2 са издали досега са само, че албумът ще включва както ритмични рок парчета, така и нежни балади, а преобладаващата част от песните са на български език.

Летвата за Феникс е вдигната високо, защото в дискографията си дотук D2 имат само успешни заглавия – предишните им три албума Ледено момиче, 2002 и 6 са пълни с класики и от тях общо са продадени над 250 000 броя диска. В седмиците преди излизането на Феникс D2 предстои да разкрият детайлите по записите на албума и колаборациите си в него, а все още свръхсекретния първи сингъл, ще може да бъде чут за първи път на ексклузивния им концерт в клуб Joy Station на 28 март. Междувременно билетите и резервациите за събитието са вече в продажба, така че феновете на бандата, които искат да гледат възраждането й на живо, не е лошо да се подсигурят.

More from View Sofia

More Music