Следва

Арест на Борис и шокиращи разкрития в новия епизод на „Фамилията”

REACH VISUALS пристигат у нас за SOLAR EASTER 2014

Освен силен списък от световно признати диджеи, тазгодишното издание на фестивала SOLAR EASTER ще бъде запомнено и с участието на REACH VISUALS...

Music преди 10 години

Освен силен списък от световно признати диджеи, тазгодишното издание на фестивала SOLAR EASTER ще бъде запомнено и с участието на REACH VISUALS. На 17 април всяка една от трите зали на INTER EXPO CENTRE ще бъде преобразена от безупречния професионализъм и технически умения на най-добрия екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света.

Вече 15 години REACH VISUALS доказват, че са лидери в моушън графиката и визуалните изображения, съпътстващи най-мащабните партита за електронна музика. Освен видеопроекти, 2D и 3D компютърна анимация, визуални ефекти и различен набор от нови технологии, те интегрират и контрастиращи видеоматериали от разнообразни източници, за да създадат едно цялостно усещане и завършеност в концепцията на всеки един проект, в който участват.

Креативният потенциал на REACH VISUALS ще бъде разгърнат в трите отделни зали на фестивала SOLAR EASTER, като за всяка една от тях ще бъде подготвен индивидуален и тематичен сценарий в зависимост от стила и артистите.
FLOOR 1 ще бъде превзет от музиката на ADAM BEYER, която е синоним на всичко вълнуващо в техно стила. Редом до него във FLOOR 1 ще застане JOSEPH CAPRIATI за един ексклузивен 6 часов B2B сет. 

FLOOR 1 ще се радва и на достойно българско участие - LIUBO URSINY. След повече от 9 години като резидент на YALTA CLUB, Liubo изгражда собствено, отличително звучене, достигайки до стила на интелигентното и изискано техно. Не е случаен успехът и признанието на HERNAN CATTANEO, който определя URSINY за Breakthrough DJ на 2010 година в класацията TOP 100 DJs. 

Всичко това ще се случи в нощта на 17 април. Mястото е INTER EXPO CENTRE.
В програмата на събитието ще видим още MAGDA, NYMA , TROY PIERCE, ADAM PORT B2B &ME, VALDY (FLOOR 2); CHRIS LIEBING (4 HOURS SET), GARY BECK, AMBIVALENT, MISHI (FLOOR 3). Промо билети в мрежата на Eventim.bg и в Yalta Club.
Цена: 40 лв.

More from View Sofia

More Music