Следва

Животът след 45 - Синди Крауфорд удивителна за El Pais

Косата на Наоми - отново в афро прическа

Пантерата явно обича да е къдрава. Миналата неделя показахме новата прическа на Наоми Кембъл, а именно...

All fashion преди 10 години

Пантерата явно обича да е къдрава. Миналата неделя показахме новата прическа на Наоми Кембъл, а именно оригинално афро, което наистина й отива, а ето че днес тя вече е решила да повтори опита. Първия път беше за шоуто 106 & Park, но веднага след участието си Наоми се върна към обичайния си стайлинг от пусната коса с леки вълни.

Втория път, а именно вчера, прическата се появи на красивата глава на модела в най-непринудена атмосфера, някъде из Ню Йорк. Очевидно не само на феновете, които се влюбиха в ситните къдри на звездата, им е харесала прическата. Самата госпожица Кембъл също видно се чувства отлично в облака тъмна коси около лицето си.

И без друго яркия си образ звездата от подиумите е допълнила от удължен кожен елек, комбиниран с джинси, черен пуловер, кецове и слънчеви очила.

Не знаем за вас, но на нас Наоми Кембъл ни харесва така. Дали пък черната перла няма да реши да запази този си имидж за по-дълго време? Хем е интересен, хем й отива. А я прави и супер автентична, което винаги е плюс.




 

More All fashion