Следва

Б като Библия, Б като Блог

Double Trouble - АРТ Тишърт

Пролетната ни модна подготовка продължава с пълна сила, а първите разцъфнали клонки ни подсказват, че нямаме...

Shopping преди 10 години

Пролетната ни модна подготовка продължава с пълна сила, а първите разцъфнали клонки ни подсказват, че нямаме много време за губене.

Вече ви запознахме с главните тенденции за предстоящия сезон, намерихме две изкушаващи поли - двойнички, с които да си набавим задължителния плисиран елемент в летния ни гардероб, а сега поглеждаме към следващия вълнуваш и цветен тренд – Арт Принтовете.



Търсейки идеалната градска одежда, която едновременно да е ефектна и мултифункционална, се спряхме на тази абстрактна чаровница с етикет Zara. Тя балансира перфектно между елегантната и спортната визия, което я прави подходяща както за офиса, така и за парти в петък вечер. Стои еднакво добре с разкроена миди пола и слим джинси. Ще бъде наш верен летен другар срещу възможните 60 лева.



Разбира се, първоизточниците на този тренд са вълшебните краски от пролетно/лятната колекция на Celine, която все още не е достъпна в онлайн шопинг пространството, но който на всяка цена иска да се сдобие с някое от луксозните им предложения няма да откаже и кратка разходка до Париж.

Еднакви, но не съвсем, който и вариант да изберем едно е ясно - арт принтът е тенденцията на точно тази пролет и е най-добре да я уловим на мига.
 

More Shopping