Следва

Дневниците на редакцията: Риана е модна икона на годината, Марийон отново за и в Dior, Кейт Ъптън: "Секси съм, но не евтина". И още...

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Aмериканският топ модел с порцеланова кожа Линдзи Уиксън се пременя в подбрани haute couture тоалети на...

All fashion преди 10 години

Шер в костюм ала Кейти Пери

Легендата на поп музиката от недалечното минало, която покори звездния небосклон не само с огромното си гласище, но и със скандалната бройка пластични операции, май няма намерение да се кротва скоро. След няколко неуспешни опита за оттегляне от шоубизнеса, певицата отново обикаля световните сцени с турнето си Dressed to kill, акомпаниращо 25-тия й студиен албум Closer to the Truth, и разбира се, и този път не бяга от провокативния си имидж. Изобилие от пера и много кабаретен дух струи от пищния спектакъл.


Кейти Пери в клипа към песента Dark Horse

Дотук добре, обаче манията на певицата за младежко излъчване този път леко преминава границата. Един от костюмите в шоуто й прекалено ни напомня на аутфита на Кейти Пери от видеото към песента Dark Horse, а да копираш колегите си не е много препоръчително, особено когато са с 40-тина години по-млади. Дали Шер вече е изчерпала странните си вдъхновения или отчаяно иска да поддържа младежкия си имидж, не можем да преценим, но се надяваме занапред да разчита повече на разпознаваемия си и обичан от феновете й лични стил.

Аня Рубик на корицата на полския ELLE



Топ моделът с платинени коси е априлското cover момиче на полския Elle. И въпреки всеизвестния факт, че русокосите са неустоими в цвета на небето, от корицата ни лъха силна хладина, подходяща по-скоро за зимна, отколкото за пролетна корица. Дори съблазнително разкритите перфектни крака на Рубик не успяват да повишат температурите, приклещени от неловката, леко счупена „фешън” стойка на моделката.

Май и на нея не й е било особено забавно и приповдигнато, съдейки по леко отегчената й и безизразна гримаса.

Модната вандалщина в Colette



Поредният опит за банков обир не е новина, която привлича вниманието ни, поради простата причина, че се случва с голяма честота в икономически проблемното ни съвремие. Но гръмналото наскоро инфо за вандалското покушение над изискания магазин Colette в Париж ни развълнува много, в най-неприятния смисъл на думата. Модната плячка от култовото пространство е на стойност близо 600 000 евро, а престъплението се случва пред очите на 7-членния персонал, който известно време е бил заложник на обирджиите, въоръжени с пистолети и брадви. 

Сигурни сме , че концептуалният бутик ще въвзвърне финансовата си стабилност, повече ни плаши апетитът на вандалите към модните съкровища - очевидно и на подобно супер лускозно място не си в безопасност, когато стоката, която държиш в ръка, струва четирицифрена сума.

Линдзи Уиксън е Мария Антоанета за Harper’s Bazaar



Aмериканският топ модел с порцеланова кожа Линдзи Уиксън се пременя в подбрани haute couture тоалети на Chanel, Giambattista Valli, Giorgio Armani и Dior в новото си модно амплоа на Мария Антоанета за априлския брой на Harper’s Bazaar отвъд океана. Благородната й осанка обаче не е достатъчна, за да измъкне така преекспонираната тематика от зоната на твърде предвидимото.

Не липсва пищност в кадрите, дело на маестро Карл Лагерфелд, но не успяваме да хванем нишката на историята, която е от изключителна важност за такъв тип фотосесии.

Идеята за съвременната Мария Антоанета в костюм е новаторска и грабваща, но само е захваната и не е развита докрай, а този сфумато ефект предполагаемо трябва да ни обгърне в мистичност и приказност, но дефакто не успява.

Сън ли бе или реалност, се питаме и мълчим с противоречиви чувства по въпроса.

Гледаме всички снимки от сесията тук>>

Панделката на Нина Добрев





Сладураната с български корени Нина Добрев винаги е залагала на свежа и младежка визия, която й приляга перфектно и й носи последователи. При последната си светска поява на специалното събитие на The Vampire Diaries обаче леко ни озадачи с избора си на аутфит.

Синята миди рокля с капси и обемни рамене с набор при ръкавчетата сякаш леко я състарява. Малко нелепата черна фльонга в разрошените й коси пък повече приляга на немирно момиченце. При всички положения, комбинацията на тези два елемента е очевидно неподходяща. Може би Нина до последно се е колебаела в коя роля да се гмурне - дали да е ретро домакиня или палава ученичка. Е, явно е решила да е и двете едновременно, което никак ни й прилича.
 

More from View Sofia

More All fashion