Следва

Елегантност в пастелно розово

Бяла макси пола/Прекрасна рокля в райе в модния двубой тази неделя сутрин

Нека модното съревнование за две незаменими летни красавици да започне...

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от кампанията на Woolrich във Fashion Days - прекрасна дълга пола и рокля в хоризонтално райе.

Нека модното съревнование за две незаменими летни красавици да започне!

Джулия



Пролетта определено е сезонът на макси полите, а и са супер за високи мацки, тъй като уравновесяват пропорциите на тялото. Освен това за разлика от минитата, които имат по-скоро парти излъчване, дългите до земята поли са някак нежни и романтични.

Моделът на Woolrich е изработен от вискоза, памук и полиестер и е в приказно бял цвят. Тя е същински фешън хамелеон и идеално решение, когато искаме да разнообразим ежедневната униформа от дънки и тишърт и придава на всеки аутфит супер лежерно и бохемско излъчване.

За да не се утежнява силуетът, предпочитам да комбинирам макси полата с по-семпли дрешки и повече бижута и интересна чанта за акцент. Бялата пола на Woolrich ще изглежда разкошно с риза от светъл деним, широк колан, ниски сандалки или пантофки в бежово, етно бижута и прибрани на шиньон коси. Комфорт, женственост и бохо шик на n-та степен.

От fashiondays.bg

Пола



Лято прекрасно, идвай по-скоро, защото ме съмнява да има някой, който да не мечтае за морски приключения под влияние на галещите лъчи от последните седмици.

Аз вече сънувам звука на вълните, но до лятната ваканция има мнооого време, а дотогава не пречи да се поглезим и разведрим с емблематични лятни одежди като тази раирана мини рокля с неподправено моряшко очарование на Woolrich.

Класическата графичност и изчистеният силует я превръщат в женствена и елегантна дреха, перфектна за този сезон, с която няма как да допуснем моден грях, а материята, микс от памук, вискоза и полиестер, е мека и изключително проветлива.

Тази класическа мини красавица е създадена за разходки по борда на яхта с коктейл в ръка и широкопола шапка, но докато дойде този момент, спокойно можем да я заведем и до офиса, а защо не и с шапка?

Остава ни само да скочим в чифт стилни мокасинки и да се отдадем на лятно настроение в обятията на града. Още 3 месеца.

От fashiondays.bg
 

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за неделя, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping