Следва

Есенен макиаж

Relax Station

Доказано е, че макът има силно успокояващо и сънотворно действие. Модният гигант Kenzo от години използва плътните му цветове...

Body преди 15 години

Доказано е, че макът има силно успокояващо и сънотворно действие. Модният гигант Kenzo от години използва плътните му цветове и дълбок аромат за основа на редица парфюми от портфолиото Kenzo Parfums.

Легендата за произходa на мака е затрогваща. Когато Венера загубила любимия си Адонис, плакала безутешно като проливала реки от сълзи. Където паднели те, там разцъфтявали макове. Съществува поверие, че макът е символ на плодородие. По дрехите на младоженците поставяли макове, за да ги даряват с деца.

В България маковете съвсем не цъфтят само през Май, в София големи червени макове красят целогодишно интериорния дизайн на Face control – твоят relax station.





Концепцията на стартиралия през май тази година център за красота е да бъде супер уютно и приятно място за релакс и красота в края на работния ден.

Интериорният дизайн на мястото е специално проектиран в спокойни прави линии и цветове – бяло, черно и топло зелено. Пространството на центъра е разделено между зала за гимнастика, beauty кът за козметични процедури на лице и тяло и зала за маникюр.





Всички процедури за твоето лице и тяло минават през предварителна консултация със специалист дерматолог. Mary Cohr е козметиката за лице и тяло, а апаратите, с които се работи предлагат катиовиталлифт процедури за лице, IPL за фотоподмладяване и фотоепилация за премахване на петна, капиляри, белези, татуировки.





В салона можеш да се подложиш на мезотерапия, филинг – успешна процедура за попълване на бръчки, перфектен маникюр или релаксиращи антицелулитни процедури. И не забравяй – преди всичко ти си почиваш, а ефектът идва без дори да разбереш.





Face control разполага с отделна зала за стречинг, пилатес, йога и комбинирана гимнастика. Както групово, така и индивидуално, твоята фигура ще бъде под контрола на инструктор специалист.

За да е всичко съвършено в твоя relax station, във Face control ползват услугите и на доктор диетолог, който изготвя специален хранителен режим за перфектен резултат в премахването на излишните калории.

Face control relax station е на ул. Петър Делян 22 и на тел: 946 10 42
face-control.bg


More from View Sofia

More Body