Следва

Днес избрахме: Avon представя - Today Tomorrow Always Together, Summer White Sunrise & Summer White Sunset и Elite Gentleman

Вашите хитри домашни трикове за красота

Продължаваме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на скоро приключилия конкурс на View Sofia и PRETTYBOX...

Body преди 10 години

Продължаваме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на скоро приключилия конкурс на View Sofia и PRETTYBOX, а именно: Споделете вашата собствена артилерия от тайни, които работят безотказно за вас и никога не са ви подвеждали. Отдавнашните тънкости, които прилагате с успех всеки сезон, ефикасни, изпитани, може би бабини прийоми за красота или ваши изстрадани истини за хубостта, които със сигурност ще са от полза на друг и вие и гарантирате с името си затова!

Днес своите съвети дава Магдалена Иванова

Как да се справим дълготрайно и успешно със стриите?

Всяка (или поне почти всяка) дама рано или късно се сблъсква с този изключително неприятен проблем, който влияе на самочувствието ѝ като жена и създава притеснения в интимни ситуации или пък на плажа.

Макар и в съвсем ранна възраст, след тежка операция, аз също се сдобих с неприятни стрии по дупето и горната част на бедрата. В борбата срещу тях не помагаше нищо, нито скъпа козметика, нито т.н. "бабешки" рецепти. Наистина не бяха дълбоки и крайно видими, но самото им наличие не ми влияеше добре.

През изминалата година, не кой да е, а моят годеник, явно сериозно загрижен за мен, искаше да ми помогне и да възвърне самочувствието ми за тази деликатна част от тялото. А ми предстои и да си имам бебе, поради което изпадах в депресия, че ще изгубя форма напълно.

Заедно почерпихме опит от може би странно на пръв поглед място, а именно бодибилдъри от САЩ и открихме вълшебно лечение на този проблем.

Ето в какво се състои! Като основа може да използвате всеки крем с лека текстура (като стягащ крем за тяло, а дори и крем "Здраве" върши работа). В хаванче стрийте възможно най-добре т.нар. МУМИО (продава се във всяка аптека). Смесете с крема, който предпочитате. Може да добавите течен витамин Е (витаминът на кожата), но употребата му не е задължителна. Прилагайте по проблемните зони веднъж до два пъти дневно - препоръчва се вечер преди лягане, за да действа през нощта, а сутринта вземете душ.
Препоръчителна употреба - 6месеца!
Важно е да не спрете употреба при първите положителни резултати!
При мен първият ефект се появи още около 14-20ден!

Успех, момичета!

More from View Sofia

More Body