Следва

Какво ново: В Орифлейм май ще ухае на жасмин

Kонкурс за графичен мотив на емблематичната Sensibio H2O

С усмивка, намигване и непретенциозност! Естествената непринуденост на стилните парижанки и...

Hair преди 10 години

Възхищавали ли сте се и вие на небрежната лекота, с която французойките постигат своята изящна елегантност? С усмивка, намигване и непретенциозност! Естествената непринуденост на стилните парижанки и този младежки дух, носещ в себе си бунтарството на Коко Шанел срещу всичко натруфено и елитарно е новото вдъхновение за поредното артистично партньорство на обединилите своите визии за съвременна красота - работещата с най-прогресивните дизайнери платформа ИВАН АСЕН 22 и френската дерматологична компания BIODERMA.

В предстоящото им в началото на юни 2014 съвместно събитие LA VIE EN ROSE, в което предстои да видите най-нежните и ефирни нови дизайнерски творения, BIODERMA и ИВАН АСЕН 22 отправят допълнително предизвикателство както към модните, така и към графични дизайнери:

Перфектната спътничка на всяка дама, наред с дизайнерските дрехи във всевъзможните нюанси на РОЗОВОТО: корал, фуксия, пепел от рози, е разбира се емблематичният розов продукт на BIODERMA, мицеларната вода Sensibio H2O, предизвикала истинска революция в почистването на кожата преди повече от 20 години. Една незаменима деликатна грижа за кожата, сравнима с красивата индивидуална дизайнерска дреха, подчертаваща личността и издаваща свободолюбивия дух на французойката.

BIODERMA и ИВАН АСЕН 22 канят графични и модни дизайнери, млади художници, илюстратори, аниматори и талантливи студенти с интерес към съвременния графичен език да се включат в конкурса за графичен мотив, създаден около философията на продукта: мицеларна вода Sensibio H2O на BIODERMA и френското вдъхновение на новата тема LA VIE EN ROSE на ИВАН АСЕН 22.

Брифинг:

Как би изглеждала мицеларната вода Sensibio H2O като твоя незаменима приятелка?

Заедно сте всеки ден, споделяте си тайните, още като докосне лицето ти Sensibio H2O разбира нуждите на твоята кожа и й предлага най-ценното: възможността да се зареди с енергия и чистота за всеки нов ден. Sensibio H2O е най-добрата ти приятелка заради ежедневната й грижа, нежност и деликатност, с които те дарява.

А как би изглеждала Sensibio H2O като новата ти донесена от Париж лятна рокля? Чанта? Руж? В кои всекидневни и в кои нетипични ситуации ползата й е незаменима? В какво друго би могла да се превърне, за какво друго да послужи? Къде съхраняваш този твой любим продукт? Къде те придружава той, на какви ежедневни и/или абсурдни места? В какъв друг важен за теб предмет би могъл да се преобрази? А може би има и други тайни функции, за които не предполагаме? Как си служиш със Sensibio H2O, издай ни най-смешната ти случка!



Знаете ли, че...
За първи път преди повече от двадесет години във Франция BIODERMA създава революция в хигиената за чувствителна и нетолерантна кожа. Sensibio H2O е първата мицеларна вода за почистване и премахване на грим, която осигурява безопасност, нежна грижа и ефикасност за всеки тип чувствителна кожа. Тя прави кожата чиста, кадифена, спокойна. Може да се каже, че я прави ЩАСТЛИВА.

Награди:

- 1.място: 300 лв., продукти мицеларна вода Sensibio H2O и отпечатване върху цялостен тираж еко-чанти, направени специално за събитието, които ще бъдат изложени в шоурума на ИВАН АСЕН 22 и подарявани като комплимент при откупени дизайнерски модели
- 2.място: 100 лв., продукти мицеларна вода Sensibio H2O и отпечатване върху 1 бр. еко-чанта, която ще бъдат изложена в шоурума на ИВАН АСЕН 22 по време на събитието.
- 3.място: 50 лв., продукти мицеларна вода Sensibio H2O и отпечатване върху 1 бр. еко-чанта, която ще бъдат изложена в шоурума на ИВАН АСЕН 22 по време на събитието.

Условия за участие:

- авторска креативна разработка на графичен мотив, включващ и/или интерпретиращ продукта мицеларна вода Sensibio H2O по зададения брифинг (файл с изображението на продукта). Свободен избор на техника, цветове и т.н.
- изпращане на минимум 1, максимум 5 проекта, формат JPG, GIF, TIFF, PDF, резолюция 300 dpi. Всеки файл да е обозначен с името на автора в заглавието.
- изпращане на кратко CV до 1 страница и снимки на минимум 2, максимум 5 до момента реализирани работи
- срок за изпращане: до 15 май 2014 на [email protected]

Пълният текст на правилата на конкурса може да намерите в Интернет на адрес: [www.bioderma-bg.com]. С участието си в конкурса участниците декларират, че са запознати с правилата, приемат ги и се обвързват да ги спазват.

Желаем вдъхновение и успех!

More from View Sofia

More Hair