Следва

Любими есенни визии в щури gif-чета

MTV Movie Awards: Черна и до земята! Коя я носи по-добре - Рира Ора или Ники Минаж

И днес наслаждавайки се на роклите на тези две момичета, не ни остава нищо друго освен да те попитаме - коя изглежда по-добре в дългата си черна рокля? Рита или Ники?

All fashion преди 10 години

На 13-ти април за пореден път станахме свидетели на ВОТЪТ на зрителите и на това как телевизия MTV разпредели своите филмови награди, в до голяма степен необичайните си категории.

Десенсибилизираните знаменитости отново проявиха стремежа си да спечелят битката за най-горещи личности на червения килим, повечето от тях, появявайки се облечени с по-малко дрехи, отколкото на плажа.

Въпреки множеството от такива, направиха ни впечатление две, които разчупиха стереотипа за дрескода на наградите със събрания си стил и дългите си до земята черни рокли.



Първата от тях бе Рира Ора, за която отдавна сме наясно, че е изключително секси. Тя за пореден път разходи прелестите си облечена в черна рокля с дълбоко деколте и джобове, нещото, което ни влюби в модела, от Barbara Casasola и успя да заблести така, че да отне от светлината на много от нейните колежки.

Не й от тази на Ники Минаж! 31-годишната певица успя да изненада всички приятно появявайки се без тонове макиаж, перуки и провокативни, да не кажем кичозни, тоалети, а просто в изключително елегантна черна рокля допълнена само от златни бижута и малко грим. Минаж определено показа зрялост в тоалета си и определено успя да очарова всички, а ние, признаваме си, я харесахме в този й вид и бихме я насърчили да продължава да работи в тази посока по собствения си стил. 



И днес наслаждавайки се на роклите на тези две момичета, не ни остава нищо друго освен да те попитаме - коя изглежда по-добре в дългата си черна рокля? Рита или Ники?

Анкета

Kоя изглежда по-добре в дългата си черна рокля?

More from View Sofia

More All fashion