Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Ухание на мъж: Новият Armani

„Code“. Само една дума. Едно изпълнено със съдържание име, което напомня за отличителния почерк на стила Armani...

Beauty преди 10 години

Кодът на съблазняването
„Code“. Само една дума. Едно изпълнено със съдържание име, което напомня за отличителния почерк на стила Armani. За Giorgio Armani, думата "code" означава елегантност, модерност, изтънченост и лекота.
Мъжът Code. Мъж с безпогрешно умение да съблазнява, силен, с естествено магнетична персоналност, който привлича вниманието. С тази вродена увереност и грандиозна елегантност, той съблазнява със своето очарователно присъствие и харизма, като оставя незабравима следа.

Незабравим аромат
Armani Code превъплъщава визията за един класически аромат, като се заиграва по модерен начин. Този аромат е едновременно вечен и единствен. Притежава традиционно мъжки съставки, като към тях са добавени оригинални контрасти, разработени от Giorgio Armani: дървесно ориенталки нотки, примесени със зърна от тонка, тютюн и гуаяк дърво.

Armani Code Ice
Верен на оригиналния аромат Armani Code, ориенталското, благоуханно докосване на Code Ice прониква във въздуха с улавящ, чувствен акцент, разработен от Алберто Морилас, главен парфюмерист във Фирмениш.
Към тази вълна от адреналин в аромата е прибавена експлозия от свежест. Силните цитрусови нотки са комбинирани със сладки подправки, които се сливат със силно ароматични дървесни акценти. Лимон и зърна от тонка си партнират със завладяващ и освежаващ ментов аромат.

Нова страна на съблазняването на мъжа Code, който сменя смело костюма си с весела бяла тениска. Това е мощен и интензивно свеж "cologne", който изпълва въздуха с магнетична следа, която всеки би искал да последва, да открие и да помирише отново и отново.

Версия на ежедневния шик, но все още в същата позната форма: иконичния флакон, вдъхновен от костюм Armani, който предлага изчистена и мъжествена линия, реинтерпретирана със стоманено сиво докосване, за да подчертае свежата страна на новия аромат.

10 години съблазяване
Armani Code е една успешна част от цялата история на ароматите на Giorgio Armani за изминалите 10 години.
За новата рекламна кампания, Giorgio Armani избира, за пръв път да използва лице холивудска звезда, Крис Пайн, който да превъплъти естествената елегантност и харизма на това вечно съблазняване. Неговите дълбоки сини очи, вроден стил и чаровна усмивка, го правят съвършен посланик на този тип обаятелен мъж, чиито "магнетичен чар" е символ на Armani Code: изключителна мъжка елегантност в комбинация с холивудски блясък.


Още от днес (16 април 2014):

Bridal Fashion Week 2015: Най-красивите сватбени рокли на пролетта

Нели Хаджийска се ядоса на Ани Салич

Като Одри Хепбърн, но по-закръглена. Ким Кардашиян, но само в реклама!

Б като Библия, Б като Блог

Дилемите: Завидният опит в леглото - предимства и недостатъци

Caliente! Голата Хайди в прегръдките на Вито Шнабел

Майли Сайръс в критично състояние. Приеха я в болница

Кейт Хъдсън във вечерните рокли на Lindex

И още...

More from View Sofia

More Beauty