Следва

Сара Джесика Паркър в кампанията на Maria Valentina

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Изкусителното миньонче на поп музиката все по-често ни напомня за себе си покрай промоцията на...

All fashion преди 10 години

Кайли Миноуг на корицата на Vogue Australia

Изкусителното миньонче на поп музиката все по-често ни напомня за себе си покрай промоцията на прясно излезлия й албум “Kiss me Once”, дванадесети поред в пищната й дискография. Сексапилната аура на Миноуг остава непокътната от годините и ни огрява и от новата майска корица на австралийския Vogue.

Заглавието “Как Кайли си върна блясъка обратно” обаче в случая прекалено буквално се е намесило във визията на звездата. Стегнатата й фигура е попрекалила със златистия пигмент и натрапчиво лъщи, наподобявайки тяло на робот. Колкото и тренди да са металните отблясъци този сезон, препоръчително е да ограничим присъствието им само при одеждите и аксесоарите.

Като допълнение, предизвикателно разголените крак на Миноуг ни се струват неестествено издължени за крехкото й телосложение. Оптическа илюзия или твърде остра намеса на фотошоп, който и от двата варианта да е по-верен, категорично не е в полза на естествената визия на австралийката.

Сара Джесика Паркър в кампанията на Maria Valentina





Името на чаровната актриса си е извоювало абонамент за модните речници още от времето на момичешкия любимец от малкия екран – „Сексът и Градът”. Паркър умело е градила фешън имиджа си с годините, затова лицето й се превръща в силен коз за почти всеки проект, в който участва.

Последният обаче не се отличава с особена оригиналност. В ролята си на рекламно лице на бразилския бранд Maria Valentina, актрисата е обаятелна и усмихната, точно каквато я харесваме, но това май е единственият положителен аспект, който държи новата им кампания над водата.

Прекалено баналните кадри, дело на Гай Арош, ни връщат години назад в развитието на модната фотография, в момент, в който жадните ни очи очакват експеримент след експеримент. Разбираме желанието на бранда за семпла и елегантна визия, която да кореспондира на дизайна им, но дори и в простичките неща има място за доза артистична провокативност.

За съжаление липсата й тук прекалено силно се усеща и дори чаровната аура на Сара Джесика не успява да спаси положението.

Виж цялата кампания тук>>>

Парис Хилтън на фестивала Coachella



Когато фестивалът Coachella озвучи териториите отвъд Океана, всички сякаш автоматично превключват на хипи режим и намятат дантелените рокли, които са се обособили като задължителен дрескод на музикалното събитие.
И както винаги, на някои им отива, а при други ефектът не е особено сполучлив.

Изборът на аутфит на хотелиерската наследница Парис Хилтън директно влиза във втората категория, благодарение на няколко опорни точки, накланящи везните по-скоро към модна несполука.

Дантелената макси рокля е налице и, следвайки тренд правилата на пролетта, оставя малко на въображението с транспарентната си текстура. Под нея обаче натрапчиво се очертава единствено черното бельо на блондинката, което не e особено стилен ефект.

Прекаленото струпване на аксесоари около лицето й също не й прави услуга, а напротив, допълнително натоварва визията й с ненужни детайли.

Уилям, Кейт и кореспондиращата им визия



Британският престолонаследник, съпругата му, а отскоро и малкият принц Джордж, са абсолютни любимци на световната преса и от няколко седмици онлайн пространството буквално е залято от ежечасови фото ъпдейти, проследяващи обиколката им на Нова Зеландия и Австралия.

Не, че не ги харесваме, но когато се появят в прекалено нагласени кореспондиращи си аутфити, идва малко скучно. Ако желанието им е било да се впишат перфектно в пясъчния австралийски екстериор, признаваме, че им се е получило безпроблемно. Чудим се само къде е бил малкият принц по това време, защото липсата му в семейната идилия е осезаема. В едно сме сигурни, ако беше в компанията на мама и тати, без съмнение щеше да е пременен в пясъчно-кремави одежди.

Кейти Пери с колекция бижута






Цветното момиче на поп сцената Кейти Пери очевидно е навлязла в доста натоварен артистичен период и май няма намерение да натиска спирачките в близкото бъдеще. А докато усилено работи върху музикалните си проекти, успя да реализира и колекция аксесоари съвместно с популярния бранд Claire's.

Името на линията, както всички бихме се досетили, е ROAR и приютява под цветното си крило всевъзможни артикули, от калъфи за телефон, бижута и очила, до чанти и обувки.

Ние обаче не сме особено впечатлени от дизайнерските хрумки на Кейти. Прекалено стандартните накити и аксесоари не ни грабват по никакъв начин, а следа от шопинг изкушение няма никаква. С малки тюркоазени изключения и чифт-два наистина свежарски чепика, колекцията директно попада между графите „ок, но нищо особено“ и „леко кич“, а това, че няма да видим Пери в нито едно от бижутата на масовия Claire's е съвсем друг въпрос.
 

More from View Sofia

More All fashion