Следва

„Комедийна битка” – игра с публиката или битка за шампиони!

Парис Хилтън "скромничи" в Instagram със своята гореща почивка

"Парис в Рая!"...

People of art преди 10 години

Тя не е известна точно като консервативна.
Но за наша изненада Парис Хилтън се държи твърде скромно по време на последната си почивка в Маями.
33-годишната блондинка се ограничи от екстравагантните си визии, многото алкохол и нощните забавления и реши да отдели времето си само за плаж.





Богатата наследница сподели няколко кадъра в Instagram, на които послушно е облечена в цял бански и с коктейл в ръка просто се наслаждава на хубавото време, на другте снимки пък се вижда пък, че се забавлява и карайки джет ски. Посланието, което Парис е оставила за случващото се е "Парис в Рая!" и ние сме склонни да й повярваме, че е там. Само да знаеше госпожица Хилтън и на нас как ни се ходи боси по плажа...



Наскоро в свое интервю Парис сподели за страстта си към музиката и новото й амплоа от три години на DJ. Според нея това, което я отличава от останалите й колеги DJ-и, е дрес кода й, който всеки път е различен, като взет от "модния подиум". В гардероба си Парис има над 500 чифта ръкавици без пръсти на любимата й модна марка Chanel.

Световноизвестната красавица разкри още, че в новия й албум, който се очаква да бъде пуснат на пазара тази година, участие взимат дългогодишните й приятели Lil Wayne, Flo Rida и Snoop Dogg.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра