Следва

Много добра: Капсулната колекция деним на 3.1 Phillip Lim

MANGO се завръща в България с магазин в най-новия София Ринг Мол

Испанската модна масмарка MANGO се завръща на българския пазар с нов магазин, който ще отвори тази есен в рамките на София Ринг Мол...

All fashion преди 10 години

Испанската модна масмарка MANGO се завръща на българския пазар с нов магазин, който ще отвори тази есен в рамките на София Ринг Мол. От септември посетителите на най-новия търговски център в София, който се намира на околовръстното шосе до магазина на ИКЕА, ще могат да намерят не само дамската модна линия на дрехи и аксесоари MANGO, но и мъжката колекция H.E. by MANGO, както и новата линия на марката – VIOLETA by MANGO, предлагаща дамски облекла в по-големи размери.

Освен MANGO, в пространството на София Ринг Мол ще се помещават повече от 70 нови за България марки, които стъпват за първи път на местния пазар. Сред тях са най-голямата верига универсални магазини в Гърция - NOTOS Galleries, както и модните марки Julia Bergovich, Coccinelle, Barbour и Tous. Универсалният магазин на NOTOS Galleries в София Ринг Мол ще бъде разположен на три нива на обща площ от 6 000 кв.м. С него ще бъде представена и новата за българския пазар концепия магазин-в-магазина или универсален магазин в рамките на мол, предлагайки голямо разнообразие от различни марки на едно място.

NOTOS Galleries е представител на над 75 бранда, между които са CHANEL, DIOR, Givenchy, Guerlain, Ralph Lauren, Yves Rocher, Longchamp и LACOSTE. Универалният магазин в София Ринг Мол ще предлага дрехи на 60 световни марки, аксесоари, чанти и обувки на 20 известни бранда, козметика и парфюми под 100 различни лейбъла.

Целият комплекс София Ринг Мол заедно с единствения магазин на ИКЕА в България ще бъде разположен на площ от 100 000 кв. м. Молът ще включва над 200 магазина, мултиплекс с 10 кинозали и 3 500 места за паркиране. Той ще се отличава от останалите търговски центрове и с уникалната си архитектура, която залага на големи отворени пространства, широки тераси, стъклени фасада и покрив, повече естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на 28 000 кв.м.

Общата инвестиция в София Ринг Мол възлиза на стойност от над 120 млн. евро.




 

Още от днес (23 април 2014):

Помощ: Кой се страхува от любовта? И защо

Гергана Гунчева показа бебето си дни след раждането...

Б като Библия, Б като Блог

Дрю Баримор стана майка на момиченце за втори път

Сузи Лау, или още Сузи Бабл, призна пред читателите на блога си, че пише книга. Разбира се, за мода.

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

"Сподели книга с Приятел" на Международния ден на книгата

Сара Джесика Паркър в кампанията на Maria Valentina

И още...

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.