Следва

Tri O Five & Прея с първи клубен лайф след промените в състава

"Сподели книга с Приятел" на Международния ден на книгата

В Международния ден на книгата, днес, 23 април, ви напомняме 90-дневната инициатива на ViewSofia на страниците ни във Facebook...

Books преди 10 години

В Международния ден на книгата, днес, 23 април, ви напомняме 90-дневната инициатива на ViewSofia на страниците ни във Facebook.

В продължение на 59 дни, през които подарихме и продължаваме смело напред, 59 страхотни нови и хитови заглавия, инициативата на ViewSofia в чест на най-светлия български празник, 24 май, набира още повече последователи и споделения и отбелязвания на снимката на страницата ни във Facebook.

С 37 981 абсолютни фенове и с благодарности към нашите партньорски издателства - Хермес, Colibri, Enthusiast, Бард, Жанет 45, Изток-Запад, EMAC вървим право към целта си - повече книги за повече приятели.

Ако искаш и ти да подариш достоен подарък на свой близък, следи редовно Facebook, за да разбереш как да го направиш, защото няма да спрем с изненадите до 24 май. Можеш да започнеш още сега, а книгата, която днес можеш да подариш е "Птици, зверове и роднини" от Джералд Даръл. 

Една вечер семейството на Даръл – майка му, брат му Лари и сестра му Марго, се е събрало в Лондон и, вкиснато от отвратителния английски климат, упреква писателя за това, че ги е осмял в първата си книга. Всеки твърди, че с другите членове на семейството са се случвали далеч по-забавни неща, които си е заслужавало да бъдат описани. Тогава Даръл им съобщава, че в следващата си книга смята да навакса пропуснатото. Така се ражда „Птици, зверове и роднини“, своеобразен „римейк” на „Моето семейство и други животни” и втора книга от знаменитата трилогия. Не по-малко смешна от първата, тя обогатява идиличната картина на райския остров, където любимецът на поколения читатели Джери Даръл научава все повече за света на животните и техните тайни.

More from View Sofia

More Books