Следва

Звезден Instagram на седмицата - Хрониките на Met Gala 2014l

Double Trouble - Ръмжащ и цял

Тигър, много вероятно човекоядец, или поне достатъчно страшен, за да е и секси, щом е...

Shopping преди 9 години

Тигър, много вероятно човекоядец, или поне достатъчно страшен, за да е и секси, щом е разпънат отпред на банския ти, се превърна в модна мания в последните около 3 сезона, благодарение на авторската хрумка на австралийския брачен дует Джеръми и Катинка Сомърс. Компанията на двамата, кръстена We are handsome, е специализирана в производството на бански, които в момента на пускането си, се превърнаха в абсолютно любима вещ на приблизително всички звезди, в т.ч. Риана, Даян Крюгер, Бионсе и прочие и прочие.

В горния ред на мисли, съвсем логично беше мас марка да прекопира идеята, което се и случва с дата май 2014-а.

От H&M монтират тигър на цял бански, точно както австралийските първопроходци, като забелязваме пълна идентичност в кройката, както и в израза на животното.



Известна разлика се наблюдава отзад, в случая с евтината шведска марка, изборът е тъмен дюс фон, а при колегите им от задокеанската марка - задната част е с десен на тигрова кожа. Иначе всичко, ама всичко, е съвсем същото, с едничкото изключение цената.



При H&M стоката е налична и може да се закупи в повечето средни размери за 44.90 лева.



При We are handsome банският е на цена 213 английски лири или приблизително 500 лева без доставката.

Като знаем колко много вариации на вкарване на лятна вещ като тази в гардеробите ни са налични, определяме покупката на поне един тигър върху бързосъхнещ плат като задължителна. Остава да изберем кой от двата почти еднакви в днешния ни Double Trouble да изберем. Лично ние имаме предпочитание и то се базира на определени морални етични съображения, повече, отколкото естетични, но все пак ни е интересно да разберем и
вашето мнение.

Анкета

Кой от двата бански би направил свой за лято 2014?

More Shopping