Следва

Помощ: Анатомия на конфликта. Или защо се карат хората (част I)

Ново място в София: Lidl на Раковска

Рикши превозваха клиенти до новия магазин на LIDL в центъра на София, на...

All About Life преди 9 години

Рикши превозваха клиенти до новия магазин на LIDL в центъра на София, на ул. Раковска № 126-128, в деня на откриването му на 12 май т.г. Забавлението за клиентите на веригата беше част от атракцията по отварянето на новия ѝ филиал. Магазинът на LIDL на улица Раковска е вторият в централната част на столицата.

Успоредно с това, в същия ден, отвори врати и още един магазин на веригата в ж.к. Свобода, ул. Ген. Н. Жеков № 12. С това магазините на веригата в България стават 72 в общо 39 града в страната.

С всеки нов магазин LIDL открива от 15 до 25 нови работни места.

„И двата нови магазина предразполагат клиента към удобно и приятно пазаруване. Локациите са достъпни както пеша, така и с автомобил. Те са много по-близо до усещането за уют и внимание към хората и не носят атмосферата на типичните големи търговски центрове.“, обясняват от LIDL.
Новите локации са подбрани с оглед удобство при пазаруване за гражданите и разширение в нови територии.



По случай откриването на двата нови магазина, в периода 12-18 май, от LIDL са подготвили за своите клиенти отстъпки до 50% на избрани стоки от хранителните и нехранителните им.

Lidl е част от немската Шварц-група, оперираща в областта на търговията с хранителни и нехранителни продукти. Lidl има около 10 000 магазина в повече от 20 европейски страни. Компанията е основана през 30-те години на XX-ти век в Германия (седалище Некарсулм) и се отличава с бърз и постоянен растеж.

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 10 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.