Следва

Белослава в един необичаен концерт с оркестъра на Луфтханза

10-часов музикален маратон на ReelFeel Spring Edition

Bushmills подарява на всеки закупил билет по още един безплатен...

Music преди 9 години
Този петък, на 23 май, в помещенията на студио Орфей ще се проведе пролетното събитие на ReelFeel.

Организаторите подготвят с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills своето най-мащабно събитие, с две отделни сцени и  специално обособена външна чил аут зона.
Музикалната програма ще бъде разделена в три зали – The Orb Room , The Line Room и Outdoor Smoke Box, които ще посрещнат всички фенове на независимата и авангардна музика.
В продължение на десет часа помещенията на аудио-визуалното студио Орфей ще бъдат озвучени от хедлайнерите на вечерта Mount Kimbie, Who Made Who и Dj Krush, както и от осем от най-интересните български селектори и диджеи. 1000Names, Tekniq, Emil Doesn’t Drive, Rawland, Aki Vanderley, DJ Ihou, Garo и Bosha ще ни разходят из дебрите на хип-хопа, електро, итало и спейс диско стиловете, хаус, техно, геридж и какво ли още не. Така подобно на автентичния музикален уиски фестивал Bushmills Live, който се провежда в ирландската дестилерия Old Bushmills, ReelFeel Spring Edition ще събере под един покрив най-доброто от независимата българска музикална сцена, атрактивни и актуални чуждестранни изпълнители с меломански уиски привкус.
 
Богатата музикална програма ще бъде допълнена от прожекцията на документалния филм PressPausePlay, с която ReelFeel и Phormatik Visual Lab продължават съвместната си работа по ReelFeel Cinema. Входът до всички сцени, както и до прожекцията на филма PressPausePlay, ще бъде само с един билет, който може да бъде закупен от мрежата на Ивентим на цена от 45 лв.
 
Приятните изненади не приключват до тук. Под мотото „Сподели с приятел” и в подкрепа на качествената музика Bushmills подарява на всеки меломан, закупил билет до деня на събитието,  втори безплатен за петъчния ReelFeel Spring Edition.
При закупуване на билети от 20 до 23 май от централния офис на Eventim в София, на улица Граф Игнатиев 22 или от билетен център на НДК, всеки ще получи втори билет подарък. При покупка на билет от останалите обекти от мрежата на Eventim, безплатният билет ще бъде получен на входа на събитието.
„СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛ“ важи и за всички закупили билети до 20 май, като за тях има допълнителен бонус - те получават автоматично пропуск за следващото събитие на Бушмилс и ReelFeel през есента.
Билетите преди деня на събитието са на цена от 45 лв., а в самия ден - 50 лв., като промоцията плащаш един получаваш втори безплатен ще важи и в самия ден на събитието.
 
Ето и пълната програма по часове за всички три сцени на ReelFeel Spring Edition:

Вратите на студио „Орфей” отварят в 20.00
20:30 - 22:00 ReelFeel Cinema & Phormatik Visual Lab presents:

PRESSPAUSEPLAY
 
OUTDOOR SMOKE BOX:
20.00 - 22.00 : EMIL DOESNT DRIVE & AKI VANDERLAY
22.00 - END : DJ IHOU
 
LINE ROOM:
22.00 - 23.30 : RAWLAND
23.30 - 00.30 : DJ KRUSH
00.30 - 01.30 : WHOMADEWHO
01.30 - 02.30 : MOUNT KIMBIE
 
ORB ROOM:
22.00 - 23.15: TEKNIQ
23.15 - 00.30: EMIL DOESNT DRIVE
00.30 - 01:45: GARO
01:45 - 03:00: 1000NAMES
03.00 - END:  BOSHA
 
Възможни са отклонения в програмата в рамките на 10-15мин.

More from View Sofia

More Music