Следва

Марго Роби в отлична форма за "Тарзан"

Остават броени дни до концерта на легенадрните ONYX

На 30 май, петък, ONYX и DOPE D.O.D. излизат на една сцена в столичния клуб *MIXTAPE 5*, за да покажат най-доброто от съвременната ъндърграунд сцена...

Music преди 9 години

 На 30 май, петък, ONYX и DOPE D.O.D. излизат на една сцена в столичния клуб *MIXTAPE 5*, за да покажат най-доброто от съвременната ъндърграунд сцена. Легендите от Queens, издадоха последния си албум преди по-малко от два месеца и предстоящият концерт в София е част от официалното промо турне на #WAKEDAFUCUP.

 
Проектът е изцяло продуциран от немската DJ формация SNOWGOONS, а самият DJ ILLEGAL пристига в България заедно със Sticky Fingaz и Fredro Starr.
 
DOPE DOD също имат нов албум с име MASTER EXPLODER, а съвместната им работа със ONYX и SNOWGOONS e добре позната на всеки истински фен. Холандците идват в България за пръв път и с нетърпение очакват срещата със софийска публика.
 
Билетите за концерта са на цена от 20 лева и се продават в мрежата на TICKETLOGIC или на 0887 333 112. На място в деня на събитието билетите ще се предлагат по 25 лв.
 

А талантивите в реденето на рап рими могат днес до края на деня да се включат в играта на парти уиски № 1 в света J&B и да спечелят един от пет билета и оригинален подарък от ONYX, като последват този линк >>>

More from View Sofia

More Music