Следва

Колекция пигментни сенки от Giorgio Armani

Добре е да се пробва: Новият Colour Elixir Gloss на Max Factor

Обичаме да пробваме нови продукти, особено когато те се окажат толкова близо до това, което търсим както се случи преди дни с великолепния Colour Elixir Gloss на Max Factor...

Hair преди 9 години

Обичаме да пробваме нови продукти, особено когато те се окажат толкова близо до това, което търсим, както се случи преди дни с великолепния Colour Elixir Gloss на Max Factor.

Ако до преди да се срещнем с него, винаги сме ставали жертва на собствената си нерешителност дали новият ни глос да е по-скоро балсам с невидим нюанс или пък да изберем такъв с плътен цвят, но много лепкав, то с днешна дата вече се лишихме от всичките си колебания.



Colour Elixir Gloss е с уникална текстура различна от тази на всеки друг гланц за устни на пазара. Той е гладък, лек и най-важното - не е досадно лепкав, което си е сред най-големите недостатъци на повечето глосове, които познаваме. Той има хидратиращо и успокояващо действие и ако не виждахме как стои на собствените ни устни щяхме да кажем, че е обикновен балсам, но всъщност не е... 

Уникалната му формула е интелигентна комбинация от силно пигментиран цвят, супер бляскави частици и съставки, които нежно обгрижват деликатната кожа на устните. И ние определено го обожаваме във всичките му 8 супер модни и бляскави нюанса, които изглеждат очарователно и карат устните ни да се чувстват впечатляващо красиви и обгрижени през целия ден. 



Добре е да се пробва!
Убедени сме, че ще ти хареса!

More Hair