Следва

Том Форд ще получи наградата CFDA от ръцете на Ричърд Бъкли

Double Trouble - Котешки и в цвят nude

Слънцето отказва да напича напоследък, а това ни нахъсва да го бленуваме още повече и да очакваме...

Shopping преди 9 години

Слънцето отказва да напича напоследък, а това ни нахъсва да го бленуваме още повече и да очакваме триумфалното му завръщане с още по-голямо нетърпение. Какъв по-подходящ момент да освежим колекцията си от слънчеви очила - летният аксесоар с най-силен must-have статус, за който можем да се сетим - и да повдигнем настроението си за лято в този мрачен понеделник.

След освежаващото гмуркане сред безброй форми, разцветки и материи, конкуриращи разнообразието и пищността си само с тези на подводния свят, очите ни без колебание се спряха на тези два nude модела, които са абсолютни стил отличници със супер модерната, извита в котешко око форма. Цветът ги прави така семпли, че те се превръщат в перфектните летни дружки.

Но кои да изберем?





Тези златисто-телесни красавици, с по-издълженото котешко око и кореспондиращи млечни стъкла, творение на Linda Farrow, са безупречно допълнение към всеки цвят тен на лицето, а в слънчезащитните им способности не смеем и да се съмняваме. Ще се замислим преди да натиснем add to shopping bag бутона в net-a-porter.com, сумата от 855 евро не е за подценяване, но в едно сме сигурни – направим ли го, инвестицията ще си заслужава.





Братовчедите им от asos.com пък залагат на заострена форма и тъмни стъкла, но следват тенденцията на нежния пастелен нюанс. Ще бъдат наши срещу достъпните 17 паунда и ще ги носим с удоволствие поне до края на лятото.

Предвид съчетанието от фешън цвят и форма, няма съмнение, че вложението в котешко око цвят nude е наложително това лято, но колебанието кой от двата чифта да бъде остава!
 

More Shopping