Следва

Третото издание на фестивала за изкуство в публично пространство "Западен парк", очаква предложения за програмата си през септември

Седмичен ХОРОСКОП - 9 - 15 юни

Седмицата ще бъде интензивна и ще изисква от нас внимание и умение, когато трябва да се борим, а когато е...

Astro преди 9 години

Седмицата ще бъде интензивна и ще изисква от нас внимание и умение, когато трябва да се борим, а когато е необходимо да се оттеглим и да се откажем от плановете си. Най-големият ни враг ще бъдат не обстоятелствата, а собствената ни самоувереност. Най-важни ще бъдат ученето, оформянето на документация, общуването с околните, пътуванията, новините. За съжаление, във всички тези сфери се очакват трудности, забавяния и спънки, затова е добре да бъдем отрано подготвени за това, че не всичко ще върви както бихме искали и да правим всичко със запас от време.

През тези дни не трябва да се държим предизвикателно, а в моменти на вътрешен гняв, най-добре да се захванем с работа или спорт. Сега е моментът да се борим за своите цели и да не се надяваме, че нещо може да се получи с лекота.

За щастие ще имаме много сили и решителност. Пълнолунието в петък ще ни даде допълнителна енергия, но също така е и най-опасното време, когато рискът от неприятности се удвоява, заради нашето или нечие друго безотговорно поведение, разсеяност, раздразнителност и самоувереност.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Промени!


През тази седмица трябва сериозно да се заемеш със себе си и да успокоиш нервите си. За целта може да си дадеш малко почивка или просто да намалиш тежестта върху себе си. Успехът в работата, въпреки че ще те радва, ще изисква много усилия и ще бъде в противоречие с нуждите на вътрешния ти свят. За да постигнеш хармонично състояние, ще се наложи нещо да промениш, в някои случаи промените може да бъдат кардинални и да засегнат всички области на живота. Те ще се случат независимо от твоето желание и усилия, но ако не се вслушаш в себе си, промените може да бъдат по-малко благоприятни, отколкото си очаквал.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Комфорт и красота!

Ще те привлича всичко красиво и удобно. А благодарение на миролюбивото си и спокойно настроение през тази седмица, лесно ще предизвикваш симпатии в другите. Голяма част от времето си, ще отделяш за създаване на своя "зона на комфорт", заобикаляйки се с приятни, удобни и красиви неща и хора. Чувствата ти ще бъдат особено интензивни. Ще можеш да "заразиш" със своите виждания за света цяла група от хора. Ако си свързан със света на модата и красотата, тогава те очаква успех и популярност.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Планиране и икономия!


Твоята активност няма да намери приложение през тази седмица. По-добре да не се захващаш с важни дела и най-вече не взимай никакви решения. През този период е най-подходящо спокойно да планираш и да чакаш най-добрия момент за действие. Трудно ще намериш решение и на финансовите си проблеми, ще трябва да се замислиш за икономия, тъй като в момента е по-лесно да започнеш да харчиш по-малко, отколкото да печелиш повече. А за решаване на жизнените проблеми разчитай на интуицията си и божественото вдъхновение - отговорът на много въпроси ще дойде свише.

РАК 22.06 – 23.07

Мъдрост и проницателност!


През тази седмица Раците трябва да бъдат мъдри и проницателни, за да не попаднат в мрежата на някой манипулатор. Не се ласкай излишно от външния си вид и от твоите добродетели, пази се от неискрени усмивки и неискрено поведение. Обръщай внимание на скромните, на честните и сериозни хора.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Размисли добре!


В началото на седмицата може да настъпи положително развитие в кариерата ти. Например, може да ти предложат да заемеш по-висока позиция. Преди да приемеш предложението, трябва добре да помислиш, защото заедно с новите възможности, ще поемеш и по-голяма отговорност за резултатите от своя труд. Опитай се обективно да оцениш силите си. В средата на седмицата може да получиш изключително противоречива информация. Препоръчително е да не вземаш прибързани решения, докато не си напълно сигурен в своята правота В противен случай, може да се скараш с близките си хора.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Мимолетни страсти!


В началото на седмицата е възможно романтично запознанство. Най-вероятно то може да се случи по време на туристическо пътуване или в Интернет. Въпреки това, звездите те съветват да не придаваш прекалено голямо значение на новата си връзка. Още в средата на седмицата чувствата ти може да угаснат и от внезапно нахлулите страсти скоро няма да остане и следа. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за пътувания. През този период нараства вероятността от конфликтни ситуации с околните хора, както и риска от пътнотранспортни произшествия.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Отдих и развлечения!


Тази седмица е най-подходяща за отдих и забавление. В началото на седмицата е добре да се събираш с приятели, да организираш купони и съвместни мероприятия. През този период има вероятност от значителни парични постъпления. Също така може да се случи това към което си се стремял и очаквал от дълго време насам. Дошло е време да събереш плодовете от своя труд и ако през цялото това време наистина си се старал, то и резултатите ще бъдат добри. Тази седмица няма смисъл да се предприемат активни действия, трябва да си почиваш и да получаваш това, което си заслужил.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Изблик на чувства!


Тази седмица ще бъде белязана от безпрецедентен изблик на чувства. В главата ти ще се въртят само нови емоции и нови отношения, така че всички други събития от седмицата за теб ще бъдат безинтересни. През този период има вероятност да се запознаеш с нов човек към когото да изпиташ силни чувства. Независимо от това дали имаш връзка в момента или не ще ти се искат нови страсти, нови емоции и нови запознанства, които съдбата с радост ще ти поднесе. Има вероятност да ти се предостави възможност да избираш между няколко души.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ред в мислите!

Събитията през тази седмица те призовават към ред в мислите и делата, не си заслужава да се притесняваш за нищо, на всяко събитие трябва да се дава ясна и премерена оценка, нищо да не се подценява или преувеличава. Тази житейска мъдрост ще бъде от значение за теб през този период и ще ти позволи да запазиш спокойствие, благоденствие в дома и на работното място. Не е необходимо през тази седмица да търсиш истината, да се бориш за справедливост или да защитаваш правата си, понякога е нужно да позволиш на събитията да следват своя ход, без да се намесваш в тях.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Долу страховете и преживяванията!


През тази седмица животът на Козирозите, особено в личен аспект е малко вероятно да върви гладко. Унинието, депресивните състояния може да властват над теб. Самотните Козирози може и да не се оттеглят в себе си, страхувайки се да не открият своите слабости и недостатъци. Не забравяй, че спасението на удавниците е в ръцете на самите удавници!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Събития!

Седмицата обещава да бъде много интересна и изпълнена със събития, но това не означава, че тя ще бъде лесна и изключително благоприятна. В началото на седмицата се вслушвай във всички съвети и препоръки, дори да се разминават с твоето мнение. Всичко това ще ти е полезно през втората половина на седмицата, когато ще изисква от теб активни действия, самостоятелно взимане на решения и движение напред, активно развитие. Предстоят ти нови открития, промени в живота, но докъде ще доведат те, ще зависи от правилността на твоите действия и твоето желание да направиш нещо за себе си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Дребни неприятности!

Бъди изключително внимателен в началото на седмицата, тъй като има голяма вероятност от дребни, но досадни неприятности, от различни мръсни номера и приказки зад гърба ти. Внимавай при избора на компания, особено в средата на седмицата - когато може да се очаква среща или парти. Краят на седмицата е благоприятен за нови начинания, ще бъдеш изпълнен с енергия и идеи, но ще бъдеш и прекалено импулсивен, така че ще е необходимо да намериш приложение на своята енергия.

Хубавицата Кейт Ъптън с пословичните си американски прелести ще навърши 22 години на 10 юни. Последни фотосесии и новини около модела с класически сексапил вижте тук>>

More Astro