Следва

Звезден Instagram на седмицата - Риана, Кара, Алекса, горещи плажове и вълнуващи модни моменти в дневниците на звездите

Double Trouble: Небрежен като лятото - деним гащеризонът

Пристрастието си към гащеризоните напоследък не можем и не се и опитваме да...

Shopping преди 9 години

Пристрастието си към гащеризоните напоследък не можем и не се и опитваме да прикрием, а когато и факторът „деним” е налице, няма сила, която да отдели замечтания ни поглед от тях. Небрежарско спортна по подразбиране, тази одежда за броени секунди може да смени кожата си и да се превърне в готина градска униформа с момчешко очарование в компанията на правилните аксесоари, разбира се. А за тези непредсказуеми и рязко менящи се настроения на времето, гащеризонът е повече от подходящ стил спасител. Харесахме си тези два еднояйчни близнаци, единият на Gucci, другият от Topshop, и двата с класическите за тази дреха детайли - тиранти и джоб на деколтето.



По-луксозният вариант с италиански корени е в класическия деним нюанс и дължина малко над глезена. Ще акостира в гардероба ни срещу нескромната сума от 950 евро, но сме сигурни, че ще ни служи дълго и вярно. Понастоящем се намира в онлайн шопинг пространството на net-a-porter.com.



По-малкият и по-скромен английски брат с фамилно име Topshop е също толкова неустоим с бунтарския си дух и с една идея по-светлия нюанс на класическото деним синьо. Сравнително достъпната му цена от 48 лири го изкачва без много размисли към първите позиции в летния ни wish list. Няма как да го подминете в topshop.com.

Който и от двата да спечели двубоя за сърцето и гардероба ни, едно е сигурно - това лято ще мине под знака на джинсовия гащеризон.

More Shopping