Следва

We love: Ребека Браун, понесла света върху тялото и лицето си за Еlle India

Muberry представя: новата чанта, спасителката Tessie

MULBERRY лансираха новата си колекция чанти, наречени Tessie, като първа глава от...

All fashion преди 9 години

MULBERRY лансираха новата си колекция чанти, наречени Tessie, като първа глава от романа с работно заглавие: Да върнем славата на Мълбъри.

Целта на компанията, както бе анонсирана през април тази година, е да направи атрактивни аксесоарите си за по-сериозна група потенциални купувачи, като ги доближи по цени и чисто стилови характеристики до по-масовия, но все пак класен и платежоспособен вкус.

В колекцията има чанти, между другото супер симпатични, в цвят и форма за всеки вкус - хобо, тоут, клътч и плик, изработени от мека висококачествена кожа в 5 различни цвята. Колекцията варира ценово между 495 и 695 английски лири и има за цел да направи аксесоара толкова желан с класическия си силует и елегантни детайли, колкото e бил навремето, в сладките за фирмата 70-те.

"Колекцията Tessie е вдъхновена от изключителната практичност на нашите ранни колекции, когато всяка нова чанта бе направена с мисълта за употребата й в главата на създателите," казва представител на Mulberry. "Смятаме, че стиловете са и класически и практични, всеки завършен с дълга дръжка и специфични детайли с препратка към ранните ни дизайни."



Това представяне е първото, откакто изпълнителният директор на лейбъла Бруно Гулион напусна фирмата през март след двегодишно управление. Годфри Дейвис, шеф на борда, изпълнява в момента функциите на оперативен шеф, докато се намери някой достоен нов човек. В момента брандът няма и творчески двигател, след напускането на Eмма Хил през юни миналата година.

Изобщо бъркотия с любимата на фешън-хората Мълбъри, и в този ред на мисли - огромна отговорност върху новите Теси. Ще успее ли този ход, предстои да видим, но имаме добро предчувствие. Вси пак, който не е имал "черницата" през рамо или в ръка, само той не знае какво дивно удоволствие е това. А тези, които знаят, няма да се спрат пред някакви си 500 паунда за една от новите.

More All fashion