Следва

Сесиите: Vogue, China, July, 2014

Днес избрахме: Loose Powder на Estée Lauder

Новата Perfecting Loose Powder на Estée Lauder е лека като перце, изключително фина пудра, която завършва по перфектен начин вашия грим, докато в същото време нежно придава изящество на кожата и изравнява нейния тен...

Hair преди 9 години

Новата Perfecting Loose Powder на Estée Lauder е лека като перце, изключително фина пудра, която завършва по перфектен начин вашия грим, докато в същото време нежно придава изящество на кожата и изравнява нейния тен. Чрез невероятното си копринено усещане, пудрата моментално прикрива несъвършенствата и омекотява кожата, като намалява видимите пори и изравнява тена.

Ключовите технологии в тази пудра са:

Технология омекотяваща кожата: бленда от уникални частици с форма и размери, които изглаждат и омекотяват повърхността на кожата, позволявайки лесното нанасяне и перфектното покритие. За този ефект допринасят сферични частици слюда, които се плъзгат като течност по кожата.

Златни оптични, слюдени частици: За разлика от традиционната бяла, минерална слюда, която понякога може да стои като тебешир на кожата, тази уникална слюда притежава способността да се напасва с цвета на кожата, от най-светлите до най-тъмните за непордажаемо натурален вид.

Контрол на лъщенето: Високата концентрация на минерали във формулата осигурява дълготраен и оптимален контрол на себума за един свеж и безупречен вид на кожата.

Estée Lauder Perfecting Loose Powder се предлага в 3 универсални цвята, които подхождат на всеки тен.

Може да я намерите на щандовете на Estée Lauder в цял свят и на www.Estēelauder.com от юли 2014.

Препоръчителна цена: 78лева.

More Hair