Следва

Доминик Фантачино - Регионален мениджър на H&M за България: "Майка ми винаги ми казваше да не следвам сляпо модата, а да си играя с нея"

H&M Studio пристигна в София. Гости и журналисти видяха специалната колекция много преди официалното й пускане в продажба

Специалната колекция на скандинавския бранд H&M - H&M Studio есен/зима 2014 - пристигна и на местна почва...

All fashion преди 9 години

Специалната колекция на скандинавския бранд H&M - H&M Studio есен/зима 2014 - пристигна и на местна почва след като обра всеобщите симпатии по време на седмицата на модата в Париж още през февруари.

Чисто новият шоурум на шведския гигант с адрес бул. Витоша №3 гостоприемно събра всички модно трептящи сърца на по чаша шампанско и лична среща с тренди аутфитите от линията, комбинираща нежнта женственост с точната доза мъжки детайли. Неуспоримата звезда на вечерта беше роклята тип комбинезон с почти незабележими презрамки и деликатна дантела. Компания й правеха минималистични кожени панталони и якета, oversized палта в черно, пухкави наметки и феерични плетива от кашмир, които перфектно въплъщават бохемската изтънченост на жената от 21-ви век.



Аксесоарите също следваха плътно рокерско-женствената стилистика и привлякоха всички погледи към кожено-металните си силуети. Заострените ботуши с нисък и висок ток и пачуърк заигравки и моделите с отворена пета получиха единодушна шестица.

Гостите, сред които Ирина Флорин, Ива Екимова, стилистката и блогър Радостина Радичкова - Роди, развълнувано споделиха впечатленията си от колекцията и всички очакват с еднакво нетърпеливи да добавят в гардероба си поне 2-3 ключови неща с етикет H&M Studio за следващия сезон. Това ще е възможно обаче след 4-ти септември, когато линията ще се предлага в над 250 магазина по целия свят.

A дотогава ще се наслаждаваме на лятното слънцестоене, присещайки се за ефирната копринена рокля-комбинезон, която задължително ще сложим в шопинг листа си.

На събитието снощи бе и госпожа Доминик Фантачино, Регионален мениджър на H&M за България, с която се срещнахме за един ексклузивен моден блиц>>




 












Радостина Радичкова - Роди (в средата)




Ива Екимова 


Доминик Фантачино



 




 

Ива Екимова







Ирина Флорин











 

More All fashion