Следва

Fashion Days Double Trouble : Парти дрескод - черно

Fashion Days: В петък, 13-и, пазаруваме с любов

Открили антидотното действие на шопинга за всякакви случаи и случки, установихме, че...

Shopping преди 9 години

Открили антидотното действие на шопинга за всякакви случаи и случки, установихме, че пак той е, който ни помага в дни като днешния. Не те е страх, не си суеверен, и все пак, Петък, 13-и, е.

В ден като този мобилизираш подсъзнанието и си даваш вид, че не ти пука. Всъщност, то няма и от какво. Но, поглеждайки на рядката и възбуждаща дата, като на пореден ден за удоволствие и празник, решаваме да се възползваме от феноменалните Salesдни в страхотния онлайн магазин Fashion Days. Стартирала по-рано тази сутрин, едноседмичната "драматична" разпродажба има за начало точно Петък, 13-и.

Жесток ден, за да си направиш удоволствие.
Как? Чрез умен и красив пазар.
От къде? От Fashion Days.
Защо? Защото няма такова намаление!
Под какво лого? Ето под какво, одобрено единодушно от целия дамски екип /дойде от Мариела, но я подкрепихме всички/:

"Влюбих се днес в едни очарователни обувки! Купувам ги! На решението води до следващо решение: трябва да си купя и нова рокля към тях. Просто задължително! Не може да имаш такива обувки и да нямаш нова хубава рокля към тях. И понеже сме юни, началото на лятото, оставям настрана, че е петък, 13-и, в който най-ми се пазарува, роклята ми е на бяло и синьо райе и толкова много си отива с обувките...Обаче за тези обувки ми трябва и „специална” чанта. И чанта купувам! И почти приключвам с чифт очила, които не стига, че са безобразно намалени, но пък и страшно ми отиват на новите обувки, чанта и рокля. И на лицето, разбира се...В последният момент видях часовника, ужасно красив и много ми отива на чантата. Пък и няма да закъснявам вече, почти е сигурно...".

Петък, 13-и ли казахме? Положително любимия ни фешън шопинг ден!


Обувки „Pepe Jeans London” – 65,90 лв. /165.90


Чанта “Classe Regina” – 129.90 лв. / 283.90


Очила “Guess by Marciano” – 129.90 лв. / 243.90



Часовник „Just Cavalli” – 294.90 лв.


Рокля “Pepe Jeans London” – 79.90 лв. / 155.90

fashiondays.bg
 

More Shopping