Следва

Ново в карето

150 карата красота

Красотота идва по рождение или с постоянство. Ние, които разчитаме малко или много на второто сме особено чувствителни на тема...

Body преди 15 години

Красотота идва по рождение или с постоянство.

Ние, които разчитаме малко или много на второто сме особено чувствителни на тема "моят салон за красота". Според тенденциите на сезона той трябва да е наблизо, да предлага неизчерпаемо количесто процедури от глава до пети, да има паркинг място и със сигурност да има свободни часове за теб. Усмивките на персонала са важни.

Ако си в търсене на такова, ще ти помогнем с чисто нов салон за красота в сърцето на София, който отговаря на всички критерии, за да ти стане любим.

Център за красота "Diamonds" се намира точно зад хотел Родина, в бяла нова сграда на ул. Кирил Пейчинович 15. Млад и силно амбициозен екип отваря вратите на мястото през юни тази година, за да шлифова професионално собственото ни самочувствие.

Задължително обърни внимание на дизайна, начина, по които те посреща центърът е показателен за това какво обслужване ще получиш. Diamonds е многообещаващ. На първи черно-бял етаж се разполагат рецепция, фризьори и маникюристи. Обзавеждането е минимал, с широки огледала и модерни бели столове.





На долния етаж са залите за козметика, решена в енергизиращо оранжево, зали за масажи и релакс в спокойно кафяво, за педикюр в меко сиво, както и специален кафе-ъгъл за паузата между процедурите.

Отиди до там, ако обичаш искрено отношение и професионална грижа за лице, тяло, коса и добър дух.





За есенния сезон можеш да стартираш със специална избелваща процедура, подходяща за всеки тип кожа 20 плюс.

Диамантено микродермоабразио е прекрасна нова система за оптимално почистване и пилинг на кожата, с много добър ефект върху бръчки, белези от акне и травми и запушени пори; очаквай изчерпателен репортаж за процедурата на Диаманти и ефекта от нея скоро в ViewSofia.

Терапия със злато и хайвер за дълбока хидратация също не е за изпускане - комплексът от хайвер , злато и хилуронова киселина помага за поддържане нивото на влагата, което прави кожата стегната и гладка.

„Диамантен прах" пък слага черешката в тортата на луксозния център с бързи резултати за съвършенна кожа.

На тялото си посвети един час Physo-M Bodyformer, за да тренираш без усилие. Всъщност най-голямото такова е да свикнеш, че мускулите ти работят докато ти лежиш. Процедурата е с добър ефект върху наднормено тегло и целулит, както и при оформяне , повдигане и стягане контура на тялото.





Салонът за маникюр работи с продуктите на CREATIVE ®, които според диамантените момичета са доказано най-добра издържливост и покривност върху ноктите. Според тенденциите този сезон, които ни споделиха, най-добри са тъмните цветове на червено, сиво, синьо и черно дори. Дължината на нокътя може да е съвсем малка. Ако пък ти харесва, можеш да ги удължиш на място.

После се завърташ от другата страна и получаваш грижа за скалпа и косата, като последен акцент.

Някой току-що не ти ли каза, че си съвършена?

Център за красота "Diamonds" се намира на ул. Кирил Пейчинович 15, тел: 483 75 81, Мтел: 0884 14 11 18, Глобул: 0896 794 936, email: [email protected], интернет адрес: diamanti.free.bg

More Body