Следва

Beauty trend: Бронди

Мария Шарапова е лице на новия аромат Luck от AVON

Световната мега звезда в тениса Мария Шарапова се присъедини към семейството на AVON като лице на AVON Luck – нов луксозен аромат за мъже и жени...

Body преди 9 години

Световната мега звезда в тениса Мария Шарапова се присъедини към семейството на AVON като лице на AVON Luck – нов луксозен аромат за мъже и жени. Парфюмът носи емоцията на всички невероятни събития и безкрайни възможности, които съпътстват живота ни. Като известен спортист, бизнес дама и филантроп Шарапова перфектно въплъщава всички качества на успялата жена, която се радва и на известна доза късмет.

„Много се вълнувам да съм лице именно на AVON Luck – аромат, който ни напомня да се наслаждаваме истински на всички постижения. Винаги съм казвала, че колкото повече работиш, толкова по-голям е късметът ти, защото си поставяш високи цели”, споделя Мария Шарапова. „Харесва ми да работя за компания като AVON, която вдъхновява милиони жени по света да постигат мечтите си”.


Провокативният парфюм съблазнява с неустоим аромат, който ще накара всеки да почувства вкуса на звездния блясък. AVON Luck за жени пленява сетивата с нотки на изискан италиански бергамот и сочен касис. Обаятелният аромат се разкрива в кадифено флорална сърцевина от романтична червена роза и нежен жасмин, като неусетно оставя усещане за съблазнителна изтънченост благодарение на вплетените в него кехлибар, сандалово дърво и ванилия.

Вдъхновен от уверения мъж, който държи всичко в ръцете си, Luck за него залага на силни въвеждащи нотки на лавандула, свежа мандарина и розов пипер. За да подсилят мъжкия аромат, парфюмеристите влагат в сърцевината му мимоза, индийско орехче и кедрово дърво, уникално комбинирани, така че да носят усещане за истинска увереност. Магнетичният финал е постигнат благодарение на цитрусов лабданум, мускус и сандалово дърво.

Парфюмът ще бъде наличен в България през есента



Още от днес (16 юни 2014):

Кой кой е в модата днес - Lisa Marie Fernandez

Уличният стил на звездите: Лейди Гага и новата коса

Норт Уест стана на 1! Животът й в снимки...

Отново заедно? Гуинет Полтроу и Крис Мартин отлaгат развода си

През седмицата ще видим... Или _най-интересното в афиша на града 16 - 22 юни

И още...

 

More from View Sofia

More Body