Следва

LABEL.M & и британският дизайнер GILES в една вълнуваща лятна колаборация

Нар, кокосова вода и бойзенова ягода, за да ухаеш на Бионсе! Новият аромат на певицата е вече тук

Вярвайки че ароматът е най-добрият моден аксесоар, Бионсе се заема да представи още веднъж...

Body преди 9 години

Вярвайки, че ароматът е най-добрият моден аксесоар, Бионсе се заема да представи още веднъж уверено, флорално ухание за изтънчената, самоуверена и стилна жена.

В навечерието на турнето, което двамата със съпруга й Джей Зи организират, тя се завръща под светлините на прожекторите в целия си блясък, демонстрирайки за пореден път апетитните форми и естествена красота, на които е горд притежател, за да рекламира парфюма си.

Почти без никакъв грим за визията на аромата, който според прессъобщението, е "привлекателен и апетитен, излъчващ силата на женската енергия", попзвездата изглежда като жена за милиони, рекламирайки шишенцето, което ще се продава от август на скромната цена от около 60 лв.



Beyonce Heat Wild Orchid крие в основата си нар, кокосова вода и бойзенова ягода и имайки предвид популярността на изпълнителката едва ли ще има затруднения в продажбите си.

Бионсе пусна първия си парфюм "Heat" през 2010 г. Той въплъщаваше нейната чувственост. Вторият парфюм "Pulse" отразяваше енергията, която идваше от звездата по време на участия.

More from View Sofia

More Body