Следва

Клаудия Шифър - новото присъствие в многолюдните кампании на Dolce&Gabbana

Новите колекции: Rag & Bone, Resort 2015

Очарователното в новата круиз колекция на Rag & Bone е пристъпването в ансамблите на...

All fashion преди 9 години

Очарователното в новата круиз колекция на Rag & Bone е пристъпването в ансамблите на леопардовия принт - нещо, което досега не само не бяхме виждали в колекциите им, а и ни най-малко не очаквахме.

Всички сме наясно, че ако не се внимава, с котешките окраски сме способни да поемем жесток моден риск, да изглеждаме смешно и дори нелепо. И все пак, природната красота на хищническите принтове привлича като магнит, в случая и иначе много предпазливите Rag & Bone. Нищо общо с Cavalli, напротив, чудесни ежедневни облекла, "принтирани" в три варианта - в черно и сиво върху бродирани пуловери, в класическото рижо - върху леко палто от кожа на пони и черно-бяло - върху копринени рокли и тънки бомбъри.

Много приятна, много симпатична интерпретация на спорната шарка, която, лишена от компанията на пайети, излишен блясък и впити кройки, изглежда супер шик.

Вторият център в колекцията е розовото, в много нежен оттенък, което въпреки воплите на мнозина, не изчезва от модния хоризонт, напротив - стеле се наоколо плътно и със самочувствие, което, съвсем неочаквано, много му отива. Отдавна вече бледо и нежно розовото не са приоритет на дамите до 6.

More All fashion