Следва

London Collection: Men. Най-интересното от мъжката седмица на модата в Лондон, пролет-лято 2015

Онлайн зареждане - Festival Style

Искаме да сме модерни и спортни, за да можем да се развихрим както умеем и все пак да бъдем секси...

Shopping преди 9 години

Началото на лятото, което съвсем официално дойде вчера, дава старт и на сезона на фестивалите… за който май сезон няма, тъй като те никога не свършват, но все пак...

След по-малко от месец, а по-конкретно на 10-ти юли, ще трябва да сме готови с багажа си за един от най-добрите, да не кажем най-добрият, фестивал в Европа. Става въпрос за EXIT, а ние сме наистина нетърпеливи  за началото му.

Представяме си как танцуваме, с развети коси, бутилка бира в едната ръка и много добро настроение в другата... и пеем, с цяло гърло под звуците на HURTS, RUDIMENTAL, SKRILLEX, SUEDE, CARL COX, легендарните DEEP DISH и още стотици изпълнители, които ще бъдат неизменна част от фестивала.

И макар да не сме сигурни какво ще облечем, знаем, че искаме да сме модерни и спортни, за да можем да се развихрим както умеем и все пак да бъдем секси. Искаме да сме свежари, запазили индивидуалността си, но все пак да бъдем част от всичко под знаменател EXIT! 


Тази година летвата на фестивала е вдигната високо, а интересът е разпределен по равно между сръбската, балканската и западноевропейската публика.

Петнадесетото издание на това музикално приключение, носи името EXIT Advenure и се очертава да бъде наистина грандиозно. Един от най-добрите европейски фестивали ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад, след което приключението ще продължи със SEA DANCE Festival между 15 и 17 юли на един от най-красивите адриатически плажове - Плаж Яз.

След днешния шопинг сме почти готови за тръгване! А ти?

ВИЖ ОЩЕ >>>

Красивата Леа Добричич за професията на DJ и за гордостта, която й носи фестивал като EXIT





 

More Shopping