Следва

Заложи на цвета с Revlonissimo 45 days! Играй и спечели перфектния продукт за твоята коса с Revlon Professional и ViewSofia

Editors' choice - Плановете за лятото ми, ако можех като Maleficent

Пет от редакторите на View Sofia разкриват, ако можеха да докоснат с магическа пръчка летните си планове, то какви биха станаи те...

All About Life преди 9 години

Днес си представяме, че сме вълшебници, с големи магически пръчки, които имат силата да правят всичко красиво и такова, каквото си го пожелаем. Затваряме очи и започваме да си мечтаем. Мечтaем! А мечтите ни са толкова големи, че дори и те си имат свои собствени мечти... сбъдваме и тях. Всичко се случва с едно докосване. И всичко е възможно. По принцип! Само не трябва да отваряме очи...

Шест от редакторите на View Sofia разкриват, ако можеха да докоснат с магическа пръчка летните си планове, то как биха изглеждали те. За отправна точка взимаме божествената Малефисант, която можеше всичко с магическа лекота и въпреки че изглеждаше лоша, се оказа най-добрата въл'ебница напоследък.

Елена

Ако можех като нея, тази вълшебна героиня от едноименния филм, преведен у нас незнайно защо като "Господарка на злото", щях точно като нея да нося само черно и да правя само добрини. Стига да не ме оскърбяват,
разбира се.

Като се сещам за великолепната Анджелина Джоли в главната роля във въпросната приказка, си представям същата власт за лятото, дори и не символизирана от вълшебна пръчка, а просто със силата на мисълта и някой
приказно-природна дарба, която:

- ме отслабва в секундата и без никакви здравословни проблеми до едни 6 килограма;
- ми доставя на адреса в редакцията 5 чифта от набелязаните сандали от някои добри он-лайн бутици, които дебна от известно време, но все още изчаквам да купя, защото какво са 40% отстъпка при тези изходни цени;
- ме отнася в Рио, на Копакабана, за един - два бързи атлантически плажа, преди да се окажа в ложата на финала на Световното. Например, защото така искам, между Бразилия и Холандия;
- ме прави търпелива до степен да изкарам цял мач време дузпи с глава с малкия ми син пред блока, вместо досегашния рекорд от половин час;
- ми изличава целулита изведнъж;
- ме препича гладко и равно, без нито едно неестетично свръхпигментирало петно по лицето;
- ми увеличава лятото до края на ноември, защото при толкова късен старт на този свещен сезон, как несправедливо е да ти свърши в началото на септември.

И да продължим... с нови 777 искам... Ех, защо не бях вълшебница?!



Таня

Ако имах вълшебна пръчка щях да си устроя съвсем простичко, но за сметка на това много вълнуващо лято. Като начало аз и моят прекрасен катун от шарени плажни кърпи, тефтери, в които да пиша и рисувам, фотоапаратът ми (задължително) и още хиляда неща + огромна група от най-веселите и щури мои приятели, задружно ще се натоварим на един кемпър (който безпроблемно ще събере всички ни) и ще отпрашим с мръсна газ към морето! И тъй като имам вълшебна пръчка, няма да се ограничавам само с едно море, защото плановете ми всъщност включват задължителни дестинации като Австралия, Кейп Таун, Рио, Хавай… и българското ни черноморие, разбира се! Така че, ме чака цяло лято пътуване из широкия свят! И така, от едно място на друго, ще оставаме където си искаме и за колкото си поискаме. Защото спонтанно е най-хубаво! А когато поостанем някъде, задната част на нашия кемпър ще се превръща в малка красива сергийка, където ще продавам бижута. За удоволствие, не за пари, понеже изключително важна подробност е, че моята пръчка ще може да зарежда колата с бензин и да пълни портмонето с пари.

И така, ето и няколко неща, които си умирам да направя през лятото:
1 – гмуркане с рибите в Тихия океан
2 – нощни танци на плажа
3 – полет с балон над широки зелени поляни
4 – със скутер по малките улички на Рим
5 - в Рио за Световното, разбира се!
6 – да усетя и аз какво е да яхнеш вълната
8 – да се сприятеля с много островитяни и стари рибари, от които винаги има какво да се научи
7 – да има пясък навсякъде! В косата, по дрехите, в обувките….
И още много много други... но за сега толкова.

П.С. За някои от тях вълшебната пръчка ще трябва да ме дари със сериозни умения.



Пламена

Не плановете, а ако можех да докосна лятото с вълшебна пръчка, самото то би станало безкрайно. С макове и слънчогледи, и с много песъчинки по нозете винаги... и завинаги!

Защото аз дълбоко вярвам, че душата ми е лятна. Осветена от лъчите, въргаляща се в пясък, танцуваща под звуците на остарелите колони собственост на бара. Моят бар! Онзи малкият оазис, събиращ заедно всичките любими мои хора. За това мечтая! 

За малко спокойствие и каравана на плажа. За осъдително чиста вода, в която да се гмуркам и плувам заедно с делфините. За дом, буквално настанен на брега на морето.

Така си ги представям нещата, а дестинацията... знам ли? Може би ще се лутам някъде из Тайланд, Бермуди, Хавай, Сейшели, Пуерто Рико. Мексико, Бразилия... в търсене на моето си място и моето си лято!



Пола

Ако можех да докосна летните си планове с вълшебна пръчка, то те биха били...
....тюркоазено сини с дъх на лимонови дървета, подкрепени от гъстата сянка на пиниите.
Да, любима Италия, само че в онази по-скрита, искрена и напоена с емоция и лежерство крайбрежна част, в която всеки прозорец, всяка саксия с ароматно цвете и всяка оградка от ковано желязо те зарежда и омагьосва от един поглед. Попадаш случайно там, по път или пък съвсем без посока, и се замисляш дали да не зарежеш всичко и да останеш, докогато...

Стъпка №1: обаждам се на щурата ми приятелка, верен спътник в импровизираните пътешествия, споменавам думите "Италия" и "крайбрежие" и готово, решено е, тръгваме утре!
Стъпка №2: намираме си някоя супер чаровна винтидж Vespa, която да ни другарува цяла лято и хич да не се оплаква от чудатите ни маршрути..
Стъпка №3: взимаме 2-3 ефирни дантелени роклета за изпът, един брой апарат полароид, широкополи шапки и още куп сюреалистични пътешественически атрибути, пък останалото ще ни чака на място..
Стъпка №4:тръгваме, а нашата малка vespa се оказа бивша вярна служителка на Мери Попинз! Има ли по-голямо щастие от това?
Стъпка №5: там сме, при голямото синьо, ароматните цитруси, божествената храна и сладкия живот... докато не извадим отново вълшебната пръчица с нови желания и дестинации!



Диана

Моето лято обикновено се случва дори по-красиво, от колкото съм планирала. Единствен негов недостатък е, че е кратко. Бих използвала магическа пръчица, за да разтегля във времето радостта от бъденето заедно с любим човек и...куче. Това лято е второ за моят Голдън ретрийвър – порода пословична с привлечеността си към вода, така че прошепвам магическите думи и превръщам лятото в безкрайно траене, заминавам на любим остров с моите две половинки и се разтварям във блаженство. 



Габриела

Ако можех да докосна с магическа пръчка летните си планове, щях да стегна на мига куфара си с най-базисните неща - чанта Chanel boy, блестяща рокля Balenciaga и обувки Jimmy Choo, модел по поръчка, ексклузивно за модния редактор на View Sofia и ,замалко да забравя, неопреновия ми костюм и кайт сърфа...

Така де,все пак отивам за цяло едно лято на остров Сардиния, за едно истинско кайт преживяване.
С Шанел в ръка и дъската под рамо ще се отдам на така мечтаната модно-екстремно-спортна ваканция.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.