Следва

Лика-прилика

Blackberry front row

Когато на световната мода й се наложи да говори по телефон, тя натиска зелената слушалка на своя Blackberry. През последните...

All fashion преди 15 години

Когато на световната мода й се наложи да говори по телефон, тя натиска зелената слушалка на своя Blackberry.

През последните няколко сезона продуктите на технологичния гигант Research in Motion с търговска марка Blackberry стоят в ръцете на всички фешън специлисти от световна величина, с особено очарование при женската част - Карин Ройтфелд – главен редактор на Френски Vogue, нейната дясна ръка Емануел Алт на снимката горе вляво, американското фешън гуру Анна Уинтър (вдясно) и италианската им колега Франка Созани, Мадона, Виктория Бекъм и още модели и шоузвезди...



Нина Гарсия в кампания на Blackberry от 2007-ма и чистоновият Blackberry Bold от 2008-ма година

Рекламната кампания, която Blackberry правят с лицето на Нина Гарсия, моден директор на Elle през 2007 г. обуславя масовата истерия по марката. Обяснението на Нина е: "Използвам моя телефон за всичко. За снимки от ревюта, от кастинги, за бързи репортажи и писма дори и по време на шопинг. Забравете чантата, любимият ми аксесоар е вече Blackberry."

Можем да й вярваме, след като апаратът по своята същност е телефон, компютър, календар и камера в едно.

Клиентите с BlackBerry Bold, най-новият модел на BlackBerry, предложен за първи път на българския пазар от М-Тел, винаги ще знаят своето местоположение и най-краткия път към своята цел, благодарение на вградения GPS-приемник и картите BlackBerry Maps. Когато получиш e-mail, незабавно ще бъдеш известен, а наличието на Wi-Fi улеснява достъпа до интернет във всеки един момент. Широчината му, 66мм, не е проблем, а напротив създава удобство на захвата при писане на писма и проверено влиза в модерните за сезона чанти тип плик.

Ето как го носят моделки и звезди:


Коко Роша, Джема Уорд, Кейт Мос

Телефонът за активни хора Blackberry Bold 9000 е кръстен с това гордо име заради големия си и ярък екран. 65-те хил. цвята и перфектния контраст можеш да различиш дори през тъмните очила на Карл Лагерфелд.


Запазила традицията, канадската фирма Research in Motion предпочете изчистена и стилна qwerty клавиатура, което определено не означава, че много скоро това няма да се промени. Това е първият смартфон BlackBerry от трето поколение (Pearl, Curve и сега Bold), работещ в 3G среда.



Адриана Лима, Синтия Никсън

Тиражираното схващане, че функциите на Blackberry са буквално неизползвами поради липса на поддържащ мобилен оператор са мит. За подробности се обадете на М-Тел! На 25 август компанията предложи нов тарифен план BlackBerry Unlimited в допълнение към BlackBerry Basic, BlackBerry Light+ и BlackBerry Pro+. И след като само преди броени дни изяществото, наречено Bold, стъпи на родна почва, грехота е да не му отдадем заслужен почит.

More from View Sofia

More All fashion