Следва

Кара Делевин за Mulberry

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Очарователните клъчове, уютно прикрити в корици на книги, Olympia Le-Tan влизат в...

All fashion преди 9 години

Бонбониерите на Olympia Le-Tan

Очарователните клъчове, уютно прикрити в корици на книги, Olympia Le-Tan влизат в личния ни топ 10 на най-шантави и изкушаващи statement аксесоари и винаги предизвикват копнеещите ни погледи в онлайн бутиците.

Е, сега кокетните опаковки се гмуркат в още по-вълнуваща роля – тази на пазители на сладки изкушения в новата дизайнерска колаборация на бранда с френската сладкарска къща Maison Pierre Marcolini. Резултатът е лимитирана серия от две кутии за шоколадови бонбони и любимите макарони в разпознаваемия наивистичен, с щипка поп арт стил на дизайнерката.

Освен омагьосваща обвивка, бонбониерите си имат и закачливи послания, едното гласи „Само едно нещо се върти в мислите й...”, а другото – „Отхапала съм повече, от колкото мога да сдъвча..”. Ще ги намерим в магазините на Pierre Marcolini в Париж (къде другаде?) от септември и срещу достъпните 27-35 евро ще имаме възможността да се сдобием с кокетните кутийки... и, разбира се, да си набавим сладки спомени за години напред.

Първата кампания на Anthony Vaccarello



Секси, по-секси, най-секси.. или пилотният кадър от първата кампания на италианския дизайнер Anthony Vaccarello за сезон есен/зима 2014/2015 година.

В ролята на жената вамп влиза платинената изкусителка Аня Рубик, опакована в перфектно прилепваща по тялото мини черна рокля. На фотографския стол се е настанило небезизвестното дуо Inez&Vinoodh, които безупречно са се справили със задачата да придадат на кадъра изящност и усещане за танц и движение, което в повечето случаи е печеливш ход.

А сигнално червеният надпис, ритмично разположен в три хоризонтални ленти, автоматично добавя семпла графичност, така типична за плаката, което дава още бонус точки на визията на кампанията.

Още преди да сме видяли останалите фотоси, съвсем спокойно можем да кажем едно голямо „браво” на целия екип и още куп предизвикателни емоции в бъдеще време.

Кара Делевин за Mulberry





Шотландски хълмове, ловджийски кучета, дълги плетени чорапи и една щура Кара за разкош сформират очарователната история, в която ни потапят британците от Mulberry в чисто новата си кампания за сезон есен/зима 2014/2015.

Кънтри идилията, умело заснета от фотографа Тим Уолкър, уютно ни залива със сгряващи есенни емоции и копнежи по тези толкова прекрасни вълнени одежди и меките им прегръдки в характерните краски на острова.

А вълшебните чанти не виждаме смисъл да коментираме, защото те сами отстояват фешън статута си само след кратък поглед върху неустоимите им кожени персони.

Въпреки лятната вихрушка, в която магично и блажено се намираме понастоящем, не можем да подминем с лека ръка лежерната утопичност на дуото Кара и Mulberry и съвсем заслужени им оделяме кътче сред седмичните ни вдъхновения.

Виж всички снимки от кампанията тук>>>

Fendi Bag Bugs в щур танц



Очарователно рошави, игриви и винаги до нас... не, не говорим за домашните си любимци, а за едни модни такива, а именно – кокетните аксесоари от лъскава кожа с косъм на италианския луксозен бранд Fendi. Чудатите другари на госпожица чанта и мосю ключ ни действат като истински магнит с обаятелната си и силно абстрактна персоналност, а краткият им, но за сметка на това доста наелектризиращ, шоу спектакъл е умилително развеселяващ.

Стимулиращ музикален фон, впечатляващи танцови умения и тук-там забавен каданс за разкож, разбира се, забъркват перфектният моден видео коктейл, точно като за начало на работната седмица. Perfetto, както биха възкликнали италианците.. съгласяваме се до последната отметната грива в щурия ритъм на парчето, отново и отново!

Виктория Андерсън за Schon Magazine





Бум от цветове и лятно настроение свежо ни заливат от най-новия editorial на немското издание Schon и неизбежно засилват нетърпението ни за морски приключения. Плажна пясъчно-небесна реалност, примесена с вибрираща сценографска декоративност, служи за фон ( но в никакъв случай не е за подценяване) на пъстрите и чудато комбинирани аутфити, които съвсем не са типичните за въпросната локация, но пък някак необяснимо й пасват.

Главни действащи лица в тази слънчева и шарена история са американката със скандинавска изящност Виктория Андерсън, дозина картонени чайки и няколко дизайнерски обекта с етикети на Dolce&Gabbana, Kenzo и Thom Browne. Миксирането на различни визуални похвати може да бъде и нож с две остриета, но тук резултатът е хипнотизиращо привлекателен и неустоим, точно като лятото.

Виж всички снимки тук>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.