Следва

Музикалният фестивал EXIT започва днес!

Alice Francis & Band със специален концерт на Summer Session Concerts в Свети Влас

Харесвате ли electro swing? А чували ли сте за Neo Charleston? Да?! В такъв случай не трябва да изпускате концерта на красивата Alice Francis& Band...

Music преди 9 години

Харесвате ли electro swing? А чували ли сте за Neo Charleston? Да?! В такъв случай не трябва да изпускате концерта на красивата Alice Francis& Band, който ще се проведе в "The Lounge Bar", Свети Влас, на 16 август от 23 часа.

Aлис Франсис, известна също като Miss Flapperty, е изтънчената кралица на новата swing ера. Освен че гласът й разтапя поп музиката и я влива в ритъма на 20-те години на миналия век, певицата е изключително даровит текстописец. На сцената се старае не просто да влезе в романтичната визия на "belle epoque“ културата, но и да "ръмжи“, точно както предшествениците й от 1920г. Aлис се фокусира върху вокалите и сценичното поведение, докато за бекграунда й се грижат Сър Chulmin-Yoo и Goldielocks. Всъщност човекът, убдеил Miss Flapperty, че колаборациятa ще роди нещо по-голямо от соло кариерата, е именно Goldielocks. Не минава много време и Донът на electro swing стила – ParovStelar, признава таланта на изпълнителката и групата й, като я кани на свое турне и прави ремикси на някои от популярните й песни.





На 16ти август, 2014г., St. James Ballroom, Shoot him down, Gangsterlove, ще са само някои от парчета, които ще прозвучат за всички гости на "The Lounge Bar“, Свети Влас.

Концертът на Alice Francis e част от поредицата на Event Zone – Summer Session Concerts, заедно с Mo’Horizons, Submotion Orchestra, Touch and Go, Белослава, Преслава Пейчева, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други. 

Вход: билети на място в  "The Lounge Bar“, на цена от 25 лева. 

More from View Sofia

More Music