Следва

Пазителят на времето

Max Mara Есен-Зима 2008-09

Италианската марка за дамско облекло Max Mara, която присъства от 10 години на българския пазар, представи есенно-зимните...

All fashion преди 15 години

Италианската марка за дамско облекло Max Mara, която присъства от 10 години на българския пазар, представи есенно-зимните тенденции с голямо ревю вчера, в х-л "Шератън".

На дефилето бяха показани над 80 тоалета, които се открояваха с женствена, модерна линия. За есенния сезон Италианците залагат на чистите линии, като не изневеряват на стила си - женствен, семпъл, комфортен и много елегантен.

За сезон есен/зима Max Mara са се доверили на естествените материи - памук, коприна, вълна, кашмир, кожа и др. Впечатление правят еклектичните комбинации при палтата, като на едно са събрани дългокосмест визон, туид и кожа.

В есенната колекция на марката присъстват и елегантни вечерни рокли, като цветовите решения са в червено, черно, сиво и синьо. Голяма част от вечерните тоалети са обсипани с камъни и пера, а към роклите са прибавени и топли кожени наметки.





Панталоните за тази есен се открояват с дължина до средата на прасеца и до глезена, с широка горна част. Решени са в класическото черно и сиво, но за наша радост видяхме и оранжев панталон.

Палтата в О-силует също присъстват в есенната колекция, както и класическото право сако с двуредно закопчаване. Обувките са със заострени носове, в графитено черно или тъмносиво. Ботушите са в ретро вариант, тип чизми, с дължина до коляното.

Според марката тази зима кожените поли се завръщат. Те са комбинирани с велурени шлифери, в черно, тъмно сиво или сложно сиво.

Като цяло есенната колекция на Max Mara не се съобразява изцяло с новите модни тенденции, а залага на своят класически елегантен стил, малко романтични нотки и няколко футуристични елемента.

More All fashion