Следва

Днес избрахме: Серията нощни кремове от Anew

Всичко ново е добре забравеното старо. Или новата стара прическа на Гуен Стефани

Стилът на звездата Гуен Стефани, който толкова харесваме, често е обект на шумно обожание и има, определено има защо... 

Hair преди 9 години

Стилът на звездата Гуен Стефани, който просто обожаваме, често е обект на обсъждане, при това съвсем оправдано - тя винаги е прекрасна с уникално бялата си кожа, винаги червено на устните и прелестна платинена коса. 

В разгара на лятото Гуен, руса до доказване на противното, изуми целокупния си фен с нестандартно потапяне на краищаа на косата, при това от едната страна само, в гарваново черна боя, което просто изумява, предвид железния платинен имидж на актрисата и певица. 

Смелият експеримент Гуен сподели със своите приятели в Instagram в края на миналата седмица, публикувайки снимки на новата си визия. 

Всъщност обаче, след кратко колебание се сетихме, че за Стефани това не е нещо напълно ново - преди години тя отново направи косата си подобна, и сега, може би, просто е решила да върне спомените на феновете, като публикува прясната до старата снимка в социалните мрежи, с надпис: "Някои неща никога не се променят".



Всъщност, ако наистаина се замислим за младежките години на певицата, ще си спомним в колко много различни цветове сме я виждали - червено, розово, синьо..., докато накрая красавицата не се спря на прекрасното платинено русо, с което толкова я харесваме. 

Ако пък ви харесва много, даже повече, новият експеримент на звездата, може да споделите мнението си в анкетата по-долу:

Анкета

За и против новата прическа на Гуен Стефани

More from View Sofia

More Hair