Следва

Он-лайн зареждане: Море в града

Prada триумфално се завръща в Barneys New York

Prada ready-to-wear празнува завръщане с концептуални витрини... 

All fashion преди 9 години

Prada ready-to-wear празнува завръщане с концептуални витрини

Всъщнoст Barneys New York винаги са продавали Prada, било то щанд на марката на етажа за мъжко облекло, или чанти и обувки при аксесоарите, но най-важното, линията дамски облекла не се предлага в един от най-големите универсални магазини от 2011 година насам. Разногласията между мениджмънта на магазина и италианския бранд идват, когато италианците изявяват желание да подпишат лизингово-аренден договор, който собствениците на Barneys отхвърлят рязко. 

Станалото станало, и вече е в миналото, защото в неделя на ъгъла на Медисън авеню и 61 улица се откриха невероятни витрини, анонсиращи новото Prada пространство на четвъртия етаж на магазина. 

Там вече се предлагат дамските и мъжки колекции, както и линията аксесоари. Витрините са вдъхновени от немския концептуален театър, а инсталацията, която е представена поразява със своята натуралистичност. Манекени, подобни на заляти с гипс реални хора-актьори, на които по принципа папие-маше са направени кукли, са аранжирани на фона на мрачни декори от дърво и изкуствени камъни. Съпровожда ги саундтрак, който потапя зрителите в света на Prada и ги оставя без дъх. 





More from View Sofia

More All fashion